Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajakonsultteja

Indepro Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 20.9.2022 Hae viimeistään 9.10.2022

Etsimme uusia työkavereita

Rakennuttajakonsultiksi haemme henkilöä, jolla on hyvä rakennuttamisosaaminen ja kyky johtaa projekteja itsenäisesti.

Nuoremmaksi rakennuttajakonsultiksi haemme rakennuttamisesta kiinnostunutta henkilöä, jolla on vähintään muutaman vuoden kokemus rakennusalalta. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistaan kokeneemman rakennuttajakonsultin ohjauksessa. Työparina työskenteleminen antaa turvallisen ympäristön rakennuttamistehtävissä kehittymisessä.

Monipuolisista ja kiinnostavista hankkeistamme löytyy mielenkiintoisia tehtäviä henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Aiempi rakennuttamiskokemus ei ole edellytys avoimiin tehtäviin.

Haemme itsenäiseen työskentelyyn tottuneita oma-aloitteisia ja kehityshaluisia henkilöitä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja hyviä kirjallisia taitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi arvostetussa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme innostavan ja kunnianhimoisen työyhteisön sekä monipuoliset työsuhde-edut. Hankkeemme ovat monipuolisia uudis- ja korjausrakennushankkeita, jotka painottuvat liike- ja toimitiloihin.

Lähetä hakemuksesi 9.10.2022 mennessä osoitteeseen jani.rantala@indepro.fi

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Jani Rantala, p. 041 515 2435

www.indepro.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi