Rakennuttajapäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 20.6.2018 Hae viimeistään 28.6.2018

Hankemäärän kasvaessa voimakkaasti noin tuhanteen asuntoon vuodessa etsimme rakennusalan rautaista ammattilaista Rakennuttajapäällikön tehtävään Kiinteistökehitysyksikköömme Helsingin ydinkeskustaan. Olet avainpelaaja ja tärkeä osa Avaran tiimiä, joka varmistaa yrityksen kasvun nyt ja tulevaisuudessa.

Keskeiset työtehtäväsi ovat:

  • Rakennuttamisen johtaminen ja rakennushankkeiden rakennuttaminen
  • Omakehitteisten hankkeiden suunnittelunohjaus
  • Rakennuttamisen toimintojen tehostaminen ja kehittäminen

Toivomme että sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus ja vähintään 5 vuoden kokemus soveltuvalta alalta, sekä aiempaa työkokemusta asuntorakentamisesta tai -rakennuttamisesta. Edellytämme sinulta kokemusta asuntosuunnittelusta tai suunnittelun ohjauksesta.

Tehtävä sopii sinulle, mikäli pystyt viemään hankkeita eteenpäin määrätietoisesti ja itsenäisesti, mutta myös toimimaan osana pientä ja dynaamista tiimiä. Kykenet tekemään päätöksiä, myös paineen alla, sekä toimimaan vaativien ja useiden projektien parissa samanaikaisesti. Tukenasi toimii Avaran huippuammattilaisista koostuva tiimi, ja raportoit työssäsi Avaran johtoryhmän jäsenelle.

Eduksesi katsotaan:

  • RAP- tai RAPS-pätevyydet
  • Ymmärrys kiinteistösijoittamisesta
  • Hyvä suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen ilmaisu

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan kiinteistöliiketoiminnan johtavassa yrityksessä. Yrityksemme työkulttuuri on innostava ja kasvamme nopealla vauhdilla. Avaralla työtyytyväisyyden tulokset ovat erinomaiset sekä yhteishenki on loistava. Alansa huippuammattilaisista koostuva tiimi tarjoaa tuen, jonka avulla voit laajentaa osaamistasi ja kokemustasi. Lisäksi tarjoamme alalla normaalia laajemmat työsuhde-edut mm. työsuhdematkaedun, hammashoidon ja laajan työterveyden sekä kilpailukykyisen palkan ja vuosibonukset.

Viimeinen hakupäivä: 28.6.2018

Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi palkkatoiveineen Tuomas Rantsille tuomas.rantsi@avara.fi viimeistään torstaihin 28.6.2018 mennessä. Otsikoi hakemuksesi: hakemus + työtehtävä + oma nimi.

Lisätietoja saat kiinteistökehitysjohtaja Tuomas Rantsilta, 040 838 5276 / tuomas.rantsi@avara.fi. Yhteydenotot 19.6. klo 12.00–16.00 tai 21.6. klo 9.00–12.00 välisenä aikana. Katso lisätietoja meistä >>

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi