Rakennuttajapäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 15.10.2019 Hae viimeistään 27.10.2019

Suomen suurimpana asuinkiinteistöjen sijoitus- ja varainhoitoyhtiönä tavoitteenamme on kaksinkertaistaa johtamamme varallisuus 2,5 miljardiin euroon. Kasvu perustuu Avaran rooliin strategisena kumppanina ammattimaisille sijoittajille sekä omaan sijoitustoimintaan.

Hankemäärän kasvaessa voimakkaasti, etsimme rakennusalan rautaista ammattilaista Rakennuttajapäällikön tehtävään Kiinteistökehitysyksikköömme Helsingin ydinkeskustaan. Olet avainpelaaja ja tärkeä osa Avaran tiimiä, joka varmistaa yrityksen kasvun nyt ja tulevaisuudessa.

Keskeiset työtehtäväsi ovat:
• Rakennuttamisen johtaminen ja rakennushankkeiden rakennuttaminen
• Omakehitteisten hankkeiden suunnittelunohjaus
• Rakennuttamisen toimintojen tehostaminen ja kehittäminen
• Osallistuminen kiinteistösalkun arvon kehittämiseen yhdessä muun tiimin kanssa

Toivomme että sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus ja vähintään 5 vuoden kokemus soveltuvalta alalta, sekä aiempaa työkokemusta asuntorakentamisesta tai -rakennuttamisesta. Edellytämme sinulta kokemusta asuntosuunnittelusta tai suunnittelun ohjauksesta.

Tehtävä sopii sinulle, mikäli pystyt viemään hankkeita eteenpäin määrätietoisesti ja itsenäisesti, mutta myös toimimaan osana pientä ja dynaamista tiimiä. Kykenet tekemään päätöksiä, myös paineen alla, sekä toimimaan vaativien ja useiden projektien parissa samanaikaisesti. Tukenasi toimii kollega ja huippuammattilaisista koostuva tiimi, ja raportoit työssäsi Avaran johtoryhmän jäsenelle.

Eduksesi katsotaan:

• RAP- tai RAPS-pätevyydet
• Ymmärrys kiinteistösijoittamisesta
• Hyvä suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen ilmaisu

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan kiinteistöliiketoiminnan johtavassa yrityksessä. Yrityksemme työkulttuuri on innostava ja kasvamme nopealla vauhdilla. Avaralla työtyytyväisyyden tulokset ovat erinomaiset sekä yhteishenki on loistava.

Alansa huippuammattilaisista koostuva tiimi tarjoaa tuen, jonka avulla voit laajentaa osaamistasi ja kokemustasi.

Lisäksi tarjoamme alalla normaalia laajemmat työsuhde-edut mm. työsuhdematkakortin, hammashoidon ja laajan työterveyden sekä kilpailukykyisen palkan ja vuosibonukset.

Hae tehtävää 27.10.2019 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveella varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Sally Ahlblad, puh. 0207 420 531, varmimmin tavoitettavissa 16.10. klo 12:30-14 ja 22.10. klo 9-11.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi