Rakennuttajapäällikkö

Sijainti Kerava
Päivämäärät Julkaistu 8.6.2020 Hae viimeistään 18.6.2020

Haemme kaupunkitekniikan tehokkaaseen joukkoomme

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ

Talonrakennusinvestointien rakennuttamistehtävät hankesuunnittelusta toteutukseen tehdään Keravalla pääsääntöisesti omana työnä. Rakennuttajapäällikön työtehtäviin kuuluu investointien suunnittelu ja valmistelu yhdessä kiinteistöjohtajan kanssa sekä toteuttamiseen liittyvät rakennuttamistehtävät kuten urakoitsijoiden kilpailuttaminen ja valinta sekä rakentamisen ohjaus ja tilaajan edunvalvonta. Rakennuttajapäällikkö toimii myös valvojien esimiehenä.

Tehtävässä edellytämme sinulta vähintään talonrakennusalan AMK tutkintoa ja
10 vuoden työkokemusta talonrakennusalalta. Edellytämme myös osaamista rakennuttamistehtävistä ja valinnassa painotetaan käytännön osaamista rakennushankkeiden toteutuksesta. Odotamme sinulta itsenäistä ja aloitteellista työskentelyä sekä kykyjä laajojen kokonaisuuksien hallintaan. Lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä ajan tasalla olevat IT-taidot ovat tässä tehtävässä tärkeitä.

Meillä pääset työkaveriksi osaksi kehittämismyönteistä työyhteisöä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit myös kasvattaa omaa osaamistasi. Ammatillisena tukenasi toimivat työkaverisi ja esimiehesi. Meillä saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja pääset toimimaan alasi asiantuntijana.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Kuntarekryn kautta 18.6.2020 klo 14.00 mennessä.

Työavain: 293140

Lisätietoja antaa: Kiinteistöjohtaja Kristiina Pasula 040 318 2739

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin.
Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä,
hyvän elämän kaupunki.
Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1800 osaavaa ja arvostettua työntekijää.
Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi