Rakennuttajapäällikkö

Kouvolan kaupunki
Sijainti Kouvola
Päivämäärät Julkaistu 3.6.2021 Hae viimeistään 16.6.2021

Kouvolan kaupungin tilapalvelut hakee rakennuttajapäällikköä.

Rakennuttajapäällikön virka on olennainen osa Kouvolan kaupungin Tilapalvelujen toimintaa. Vastuullasi on investointihankkeiden projektinjohto, projektitiimien johtaminen ja hankkeiden valmistelu ja ohjaaminen aina hankesuunnitteluvaiheesta takuuvaiheen loppuun. Jo tarveselvitysvaiheessa saatat olla käyttäjien asiantuntija-apuna. Toimit uudis- ja korjausrakentamishankkeiden vastuuhenkilönä ja vastaat niiden toteuttamisesta yhteistyössä sidosryhmien edustajien kanssa.

Tulet täydentämään Tilapalveluiden rakennuttamisen tiimiä, joka nyt koostuu rakennuttajapäälliköstä sekä -insinööreistä. Vastuut jaetaan nykyisen rakennuttajapäällikön kanssa mm. rakennuttamisen toiminnanohjauksen, rakennuttamistiimin yleisen ohjauksen, budjetoinnin, investointien ohjelmoinnin ja erilaisiin kehitysryhmien osallistumisen osalta. Työtäsi tukee ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Pääset mukaan kehittämään toimintaa vieläkin paremmaksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto esim. rakennusinsinööri (AMK/YAMK) tai diplomi-insinööri sekä kokemusta rakennuttamisesta, projektinjohtotehtävistä tai vaativista työmaatehtävistä vähintään viiden (5) vuoden ajalta.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, laajojen kokonaisuuksien hallintaa, sopimusosaamista (KSE, YSE) sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on kehittämislähtöinen ajattelutapa ja toimit asiakaslähtöisesti sekä itsenäisesti. RAP/RAPS-pätevyydet katsotaan eduksi, samoin julkisiin hankintoihin liittyvän lainsäädännön tunteminen.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Valitun on ennen virkasuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Olet tervetullut vahvistus osaajiemme joukkoon.

Hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi