Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajapäällikkö

Food Folk Suomi (McDonald’s)
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 25.10.2023 Hae viimeistään 6.11.2023

Food Folk Suomi (McDonald’s) etsii rakennuttamisen ammattilaista.

Tässä tehtävässä vastuullesi kuuluu Suomen McDonald’sin rakennushankkeiden johtaminen yhdessä tiimin kanssa.

Johdat itsenäisesti rakennushankkeita hankesuunnittelusta aina luovutukseen asti. Lähtökohtaisesti hankkeesi liittyvät uudisrakentamiseen, kohteet sijaitsevat ympäri Suomea.

Varmistat asiaankuuluvan lainsäädännön seuraamisen lisäksi, että asiat hoidetaan McDonald’sin-standardien ja käytäntöjen mukaisesti. Raportoit tässä tehtävässä Suomen Head of Propertylle. Tulet osaksi tiivistä ja ammattitaitoista Suomen Property-tiimiä, jossa työskentelee tällä hetkellä neljä henkilöä.

Toivomme sinulta intohimoista otetta rakennushankkeisiin. Sinulla on hyvät organisointi- ja koordinointitaidot sekä vankkaa osaamista projektien hallinnasta. Olet taitava neuvottelija ja tehokas kommunikoija. Näitä taitoja tarvitset, jotta pidät hankkeet aikataulussa sekä saavutat standardien mukaisen lopputuloksen.

Edellytämme erityisesti

  • Useamman vuoden kokemus rakennusalalta sekä rakennushankkeiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta
  • Osaamista rakennushakkeiden kilpailuttamisesta
  • RAP-pätevyys katsotaan hakijan eduksi
  • Valmiutta matkustaa viikoittain Suomessa ja B-ajokorttia.
  • Sujuvaa suomen- sekä englanninkielentaitoa.

Työskentelytavaltasi olet positiivinen, huolellinen ja tarkka. Omaat hyvät verkostoitumistaidot ja ymmärrät suhteiden ylläpitämisen tärkeyden niin sisäisten kuin ulkoisten asiakkaiden kanssa. Kynnyksesi auttaa toisia sekä pyytää itse apua on matala. Toimit luontevasti nopeasti muuttuvassa ympäristössä ja langat pysyvät käsissäsi myös kiireen keskellä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin, jossa pääset mukaan rakentamaan yrityksemme kasvutarinaa. Tehtävässä sinua tukevat osaavat kollegat ja sinulle on tarjolla modernit toimitilat Meilahdessa sekä mahdollisuus joustavaan hybridityöhön. Lounas-, kulttuuri- sekä polkupyöräedun lisäksi rooliin kuuluu autoetu.

Tunnistitko itsesi itsesi yllä olevasta ja kiinnostaisiko sinua työskentely yhden maailman tunnetuimman brändin parissa?

Lisätietoja tehtävästä antavat Suomen Head of Property Katrina Lamberg p. 040 564 1881 ke 1.11. klo 14-16, to 2.11. klo 9-11 sekä MPS:n konsultit Saara Campbell p. 040 830 8528 pe 27.10. klo 15-16 tai ti 31.10 8:30-9.30 ja Liisa Kirjavainen p 045 671 5650 ma 23.10 klo 14-15 tai pe 3.11. klo 13-14.

Jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi kokonaispalkkatoiveineen viimeistään maanantaina 6.11.2023 täältä > löytyvän hakupainikkeen kautta.

 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat