Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajapäällikkö

Rakennusliike Lapti Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 10.1.2024 Hae viimeistään 28.1.2024

Toimintamme kehittyessä etsimme Turun yksikköömme uutta ammattilaista

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässä vastaat Lounais-Suomen yhteistoiminnallisten urakkahankkeiden hankekehityksestä, rakennuttamisesta sekä projektijohtamisesta. Osallistut myös omaperusteisten asunto- ja palvelu- ja toimitilahankkeiden ohjaamiseen sekä johtamiseen. Olet mukana hankekohtaisten tavoitteiden asettamisessa ja suunnittelijaryhmän valinnassa. Huolehdit hankkeiden kokonaisvaltaisesta taloudellisesta ja aikataulullisesta läpiviennistä.

Teet hyvää yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, esim. tilaajat, suunnittelunohjaus, kustannusohjaus, tuotanto sekä viranomaiset. Toimit tiiviissä yhteistyössä mm. tuotannon, hankinnan ja laskennan kanssa. Turun aluejohtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan ja osallistumaan liiketoimintamme kehittämiseen. Vastaat alueen hankekannen rakentamisesta, alueen toiminnan kehittämisestä sekä tulevaisuuden suunnittelusta yhdessä aluejohtajan ja muiden aluejohtoryhmän jäsenten kanssa.

Odotamme sinulta monipuolista kokemusta ja näyttöjä projektinjohtotehtävistä, erityisesti urakointiliiketoiminnassa ja yhteiskuntakiinteistö- tai toimitilahankkeista. Lisäksi sinulla on kokemusta yhteistoiminnallisista hankemuodoista (esim. PJP, PJU, allianssi, yhteistoiminnallinen KVR).

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi hankesuunnittelu-, suunnittelunohjaus ja rakennuttamistehtävistä, työpajatyöskentelystä ja RAP- tai RAPS-koulutuksesta. Sinulla on rakennusalan soveltuva koulutus (insinööri tai DI). Työskentelyssäsi olet suunnitelmallinen, kehittämishaluinen ja luotettava. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Seuraat aktiivisesti rakennusmarkkinaa, asiakastarpeiden muutoksia ja markkinatilannetta. Rakennuttajapäällikön roolissa pääset osallistumaan hankkeiden lisäksi myös valittuihin yrityksen kehitystehtäviin ja uusien toimintatapojen ja -mallien luomiseen yritystasolla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan vakavaraisen yrityksemme menestystarinaan. Meillä on mielenkiintoisia, isoja hankkeita sekä hyvä työporukka. Palkkaus on kilpailukykyinen ja huolehdimme ammatillisesta osaamisesta.

Meillä on avoin keskustelukulttuuri, matala hierarkia ja kunnianhimoinen ote tekemiseen. Arvomme rohkeus, rehellisyys, innostavuus ja vastuuntuntoisuus näkyvät toiminnassamme niin kollegoiden kesken kuin yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150. Lähetä hakemuksesi täältä > palkkatoiveineen viimeistään 28.1. mennessä.

Haku alkaa 8. tammikuuta 2024 ja päättyy 28. tammikuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat