Rakennuttajapäälliköitä

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy
Sijainti Jyväskylä, Kuopio, Oulu
Päivämäärät Julkaistu 12.2.2021 Hae viimeistään 19.2.2021
Tule osaksi tiimiämme!

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) tavoitteena on olla paras kampuskumppani asiakkaillemme. Olemme merkittävä yhteiskunnallinen toimija. SYKin liiketoimintaa on vuokrata, ylläpitää ja kehittää yliopistokampuksia. Painopisteemme on tuottaa tilaratkaisuja omistajinamme toimiville yliopistoille. Lisäksi tiloja kampuksilla vuokrataan myös yrityksille sekä yliopistojen ja korkeakoulujen kumppanien tarpeeseen. SYK hallinnoi tällä hetkellä noin 1,3 miljardin euron kiinteistöomaisuutta. SYKin liikevaihtoennuste vuodelle 2020 on 169 Milj. €. Meillä työskentelee noin 30 henkilöä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella. Muut toimipaikkamme ovat Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta, Oulu, Rovaniemi, ja Turku.

Haemme Oulun sekä Jyväskylän tai Kuopion toimipisteeseemme

Kahta rakennuttajapäällikköä

Rakennuttajapäällikkö vastaa investointi- ja ylläpitohankkeiden valmistelu-, suunnittelu- ja rakennusvaiheista. Rakennuttajapäällikkönämme työskentelet yhteistyössä asiakkaidemme, muiden sykkiläisten ja kumppaniverkostomme kanssa. Hankkeesi voivat sijoittua toimipisteen lisäksi myös muille kampuksillemme. Neuvottelet, kilpailutat ja teet sopimuksia konsultti- ja rakentamispalveluiden hankkimisesta sekä ohjaat ja valvot omistajan näkökulmasta hankkeiden taloudellista ja tehokasta toteutusta. Osallistut myös kiinteistökehitykseen sekä yhtiön kehitystoimintaan muiden avainhenkilöiden kanssa.

Odotamme rakennuttajapäälliköltämme kokemusta investointiprojektien johtamisesta ja palveluiden ostamisesta. Sinulla on vahva omistajan tai kiinteistösijoittajan näkökulma, mutta ymmärrät laajasti myös rakentamisen eri vaiheet. Tehtävään soveltuva koulutus voi olla esim. DI, insinööri, arkkitehti. Hyvät sosiaaliset taidot ja matkustusvalmius antavat Sinulle menestymisen edellytykset tässä tehtävässä. Tutustu meihin www.sykoy.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö, tiiminvetäjä Taro Malinen, puh. 044 579 5786 16.2.2021 klo 8–10 ja klo 13–15 sekä 18.2.2021 klo 8–10.

Yhteistyökumppanimme rekrytoinnissa on Taito Research Oy. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 19.2.2021 osoitteessa: recruitcrm.io/apply/11369321 (Oulu) recruitcrm.io/apply/11374091 (Kuopio tai Jyväskylä).

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi