Rakennuttajavalvoja / projektipäällikkö korjausrakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 28.9.2018 Hae viimeistään 14.10.2018

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme

Rakennuttajavalvojaa /
projektipäällikköä korjausrakentamiseen

Toimit korjausrakentamisen asiantuntijana ja TVT Asuntojen edustajana urakoitsijoiden, suunnittelijoiden ja rakennuttajakonsulttien suuntaan. Hallitset rakentamisen urakka-asiakirjat, kuten piirustukset, työselitykset ja urakkasopimukset.
Valvot korjauskohteissa TVT Asuntojen ja sen asukkaiden etua sekä sitä, että työt sujuvat sovitusti, laadukkaasti, aikataulussa ja budjetissa. Tiedät, milloin ja miten asioihin pitää puuttua. Hoidat myös työmaakokoukset ja niihin liittyvät paperityöt sekä urakkalaskujen hyväksymisen. Vastaat vastaanotto-, jälki- ja takuutarkastuksista sekä taloudellisista loppuselvityksistä. Raportoit rakennuttamispäällikölle.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus rakennustöiden valvonnasta, rakennuttamisesta tai rakennesuunnittelusta sekä innostusta korjausrakentamiseen. Koulutukseltasi olet rakennusinsinööri, ja sinulla on hyvät IT-taidot sekä valvojan ja / tai rakennuttajan pätevyys tai kyky hankkia pätevyydet. Työssäsi tarvitset omaa autoa.

Arvostamme innostunutta, positiivista ja oma-aloitteista työotetta. Työt hoidetaan suunnitelmallisesti ja huolellisesti. Hallitset yhtä aikaa useita, eri vaiheessa olevia hankkeita sekä pystyt tekemään niihin liittyviä päätöksiä nopeastikin. Yhteistyö- ja neuvottelutaito sekä sopiva jämäkkyys varmistavat asioiden sujumisen.

Tarjoamme toimivan työympäristön, mukavat työtoverit ja kiinteistöalan näköalapaikan. TVT Asunnoilla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä. Toimitilamme sijaitsevat Turussa Käsityöläiskadulla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 14.10.2018 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustava konsultti Sari-Anne Poikkijoki, puh. 050 5167 399. Tavoitat hänet parhaiten ma 1.10. klo 8.30–9.30, to 4.10. klo 15–16 tai ke 10.10. klo 16–17. Voit jättää myös soittopyynnön sähköpostitse sari-anne.poikkijoki@personnel.fi.

TVT Asuntojen tavoitteena on ylläpitää ja edistää hyvää asumista, ja se tarjoaa asukkailleen monipuolisia vuokra-asumisen vaihtoehtoja. Turun kaupungin omistamalla TVT Asunnot Oy:llä on eri puolilla Turkua noin 11 000 vuokra-asuntoa kerros-, rivi- ja pientalokohteissa. Lue lisää TVT Asunnoista www.tvt.fi.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi