Rakennuttamisen asiantuntija ja työmaa-asiantuntija / valvoja

Päivämäärät Julkaistu 16.10.2018 Hae viimeistään 16.11.2018

 

Haluamme tarjota asiantuntijalle parhaan ympäristön – Lue tästä miten 

Toimimme tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana. Teemme hankevalmistelun, kustannuslaskennan, hankinnat, projektinjohdon, valvonnan ja kehittämisen tarvitseman muutosjohtamisen.

Haluamme tarjota asiantuntijalle parhaan ympäristön. Otamme jatkuvasti käyttöön uusia työhyvinvoinnin organisaatiokäytäntöjä esimerkiksi avoimuuteen, yhteiskehittämiseen ja itseohjautuvuuteen liittyen.

Rakennuttamisen asiantuntijana toimit aluksi rakennushankkeiden asiantuntijatehtävissä esimerkiksi hankevalmistelussa, kustannuslaskennassa ja hankinnoissa. Myöhemmässä vaiheessa Sinulla on halutessasi mahdollisuus osallistua myös rakennuttamisen uusien toimintatapojen kehittämiseen ja käytäntöön viemiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä Boostin tiimin, tilaajaorganisaatioiden ja käyttäjien kanssa. Merkityksellisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle kiinnostuksesi mukaan kohdennettuja ura- ja kehitysmahdollisuuksia rakennuttamisessa ja monipuoliset työsuhde-edut.

Hakijalta edellytämme

  • Rakennusalan korkeakoulutaustaa, esim. rakentamistalouden DI tai rakennus- tai LVI-insinööri (AMK)
  • Työkokemusta rakennushankkeista esim. hankintojen tekemisestä/kustannuslaskennasta/suunnittelun ohjauksesta/työmaan valvonnasta rakennushankkeissa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Ratkaisuhakuisuutta

Työmaa-asiantuntijana / valvojana pidät huolta rakennushankkeiden työn toteutuksesta. Työssäsi autat työmaata onnistumaan esimerkiksi ohjaamalla, valvomalla ja dokumentoimalla työn toteutusta kustannusten, laadun ja aikataulun näkökulmasta. Toimit työmaavaiheessa hankkeen työturvallisuuskoordinaattorina ja organisoit vastaanottovaiheen tarkastukset.

Toimit tiiviissä yhteistyössä Boostin tiimin ja tilaajaorganisaation hanketiimin kanssa. Merkityksellisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle kiinnostuksesi mukaan kohdennettuja ura- ja kehitysmahdollisuuksia rakennuttamisessa ja monipuoliset työsuhde-edut.

Hakijalta edellytämme

  • Rakennusalan korkeakoulutaustaa, esim. rakennus- tai LVI-insinööri (AMK)
  • Työkokemusta rakennustöiden tai talotekniikan valvontatehtävistä tai vaativista työmaatehtävistä. Tehtäväs­sä katsotaan eduksi suoritetut pätevyydet (esim. FISE)
  • Tarkkuutta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Ratkaisuhakuisuutta
Visiomme on olla Pohjoismaiden paras työnantaja ja rakentamisen kehittäjä

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi