Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamisen asiantuntijoita, yhteistoiminnallisten hankkeiden asiantuntijoita, talotekniikan asiantuntija

Boost Brothers Oy
Päivämäärät Julkaistu 19.12.2023 Hae viimeistään 19.1.2024

Boost Brothers rekrytoi uusia osaajia monipuolisiin rakennuttamisen asiantuntijatehtäviin

Tilauskantamme on voimakkaassa kasvussa. Juuri nyt etsimme uusia rakennuttamisen asiantuntijoita rakennus- ja infrahankkeisiin, yhteistoiminnallisten hankkeiden asiantuntijoita, talotekniikan asiantuntijaa sekä Fast Track -harjoittelijaa vuoden 2024 kesäharjoitteluun.

Boostilla pääset osaksi monipuolisia ja merkityksellisiä projekteja aina julkisista palvelurakennuksista kansainvälisesti kiinnostaviin megahankkeisiin.

Rakennuttamisen asiantuntijana työskentelet rakennushankkeiden asiantuntijatehtävissä esimerkiksi hankevalmistelussa, kustannuslaskennassa, hankinnoissa ja projektinjohdossa. Tehtävissäsi laadit yhdessä Boostin tiimin kanssa rakennushankkeen onnistumisen kannalta keskeisiä aineistoja, laskelmia ja asiakirjoja.

Saatat olla etsimämme rakennuttamisen asiantuntija, mikäli olet työskennellyt rakennuttamisen työtehtävissä vähintään 10 vuoden ajan, työtehtävinäsi esimerkiksi hankevalmistelu, kustannuslaskenta, hankinnat ja projektinjohtaminen.

Yhteistoiminnallisten hankkeiden asiantuntijana työskentelet tilaajan asiantuntijana yhteistoiminnallisissa hankkeissa. Osallistut hankestrategiavaiheen, hankintavaiheen sekä kehitys- ja toteutusvaiheen tehtävien toteuttamiseen. Tehtävissäsi valmistelet ja ohjaat työpajoja ja kokouksia, valmistelet laadukkaita päätöksentekoaineistoja sekä sparraat ja tuet hanketiimiä työskentelemään yhdessä ja kehittymään hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tehtävä edellyttää aiempaa työkokemusta yhteistoiminnallisista hankkeista hankestrategiavaiheessa ja/tai hankintavaiheessa ja/tai kehitysvaiheessa tilaajan tai tilaajan asiantuntijan roolissa. Lisäksi arvostamme työkokemusta tilaajaorganisaatiosta tai tilaajan asiantuntijana toimimisesta hankkeen toteutusvaiheessa, sekä valmennus- ja koulutusosaamista.

Infrarakennuttamisen asiantuntijana työskentelet infrahankkeiden asiantuntijatehtävissä esimerkiksi rakennuttajana ja turvallisuuskoordinaattorina. Tehtävissäsi laadit yhdessä Boostin tiimin kanssa hankkeen onnistumisen kannalta keskeisiä aineistoja, laskelmia ja asiakirjoja sekä varmistat maastossa tehtävien töiden sujuvuutta ja turvallisuutta.

Saatat olla etsimämme infrarakennuttamisen asiantuntija, mikäli sinulla on työkokemusta rakennuttamisen työtehtävistä infran eri osa-alueilla vähintään 5 vuoden ajalta.

Talotekniikan asiantuntijana autat työmaata onnistumaan esimerkiksi ohjaamalla, valvomalla ja dokumentoimalla työn toteutusta kustannusten, laadun ja aikataulun näkökulmasta. Toimit työmaavaiheessa hankkeen työturvallisuuskoordinaattorina ja organisoit vastaanottovaiheen tarkastukset.

Toimit työssäsi tiiviissä yhteistyössä Boostin tiimin, rakennuttajien ja kiinteistönomistajien sekä teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Talotekniikan asiantuntijan työssä menestyminen edellyttää vähintään muutaman vuoden työkokemusta rakennuttamisen ja/tai talotekniikan suunnittelun ja rakentamisen tehtävistä, kykyä kuunnella asiakkaan tarpeita, ja yhteistyötaitoja.

Fast Track -harjoittelussa pääset tutustumaan rakennuttamisen asiantuntijatehtäviin saaden ohjausta sekä arvokasta kokemusta rakennuttamisen erilaisista hankkeista niin talo- kuin infrarakennuspuolelta.

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi kustannuslaskentaa, hankinnoissa avustamista sekä projekteihin liittyviä erilaisia selvitystöitä.

Harjoittelu ja työtehtävät sopivat parhaiten opinnoissaan jo hieman pidemmällä olevalle, valmistumisvaiheen, opiskelijalle (5.–6. vuosikurssi), jolloin jo suoritetut opinnot tukevat harjoittelun työtehtäviä.

Boostin asiantuntijat osallistuvat luovaan ongelmien ratkaisuun, vievät aktiivisen vuorovaikutuksen avulla asioita eteenpäin aikataulun mukaisesti, kantavat vastuuta tiimin ja rakennushankkeen onnistumisesta, ja ovat valmiita auttamaan tiimiään viemään tekemisen seuraavalle tasolle.

Lisäksi asiantuntijamme pääsevät osallistumaan rakennuttamisen uusien toimintatapojen kehittämiseen ja käytäntöön viemiseen.

Tarjoamme sinulle osana Boostin tiimiä:

  • Mahdollisuuden päästä kehittämään ja muuttamaan koko toimialaa merkityksellisissä hankkeissa.
  • Työpaikan, jossa pääset kehittymään nopeasti ammatillisesti sinua kiinnostavaan suuntaan sparraus- ja mentorointiohjelman avulla.
  • Mukavat ja avuliaat kollegat, joilta saat tukea myötä- ja vastamäessä.
  • Rennon yrityskulttuurin ja matalahierarkisen työyhteisön.
  • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön.
  • Laajan työterveyshuollon sekä pääsyn toimiston kuntosalille.
  • Liikunta- ja kulttuuriedun.

Asiantuntijatehtävien työsuhteet ovat vakituisia ja kokopäiväisiä.

Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä ja Tampereella.

Olisitko sinä seuraava uusi boostilainen?

Lue lisää avoimista työpaikoistamme tehtäväkohtaisten linkkien alta sekä nettisivuiltamme https://boostbrothers.fi/toihin-meille/

Hakuaikaa avoimiin tehtäviin on 19.1.2024 saakka.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat