Rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijoita

Boost Brothers Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 18.9.2020 Hae viimeistään 30.9.2020

Haluatko kehittyä mustan vyön asiantuntijaksi? Hae nyt!

Palkkaamme rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijoita!  

Haemme kasvavaan tiimimme rakennuttamisen asiantuntijoita ja talotekniikka-asiantuntijoita kehittämään rakennusalan kärkiosaamista ja rakennuttamaan uudella tavalla:

Testaa sopisitko näihin tehtäviin >

Tule Boostin kehittymään kanssamme mustan vyön asiantuntijaksi!

Boost akatemia on boostilaisten koulutusohjelma, joka tarjoaa rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijalle reitin nopeaan oppimiseen ja kehittymiseen rakennushankkeen johtamisessa. Akatemiassa keskitytään oppimaan todellisia hankkeita käsittelemällä ja työstämällä. Vuonna 2020 Boost akatemian pääkouluttajana toimii rakentamistalouden emeritusprofessori Juhani Kiiras. Tutustu vuoden 2019 Boost akatemian kokemuksiin täältä.

Tavoitteena paras rakentamisen kehittäjä ja työpaikka 

Toimimme tällä hetkellä 65 hankkeessa tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana. Teemme hankevalmistelun, kustannuslaskennan, hankinnat, projektijohdon, valvonnan ja kehittämisen tarvitseman muutosjohtamisen.

Haluamme tarjota asiantuntijalle parhaan ympäristön. Otamme jatkuvasti käyttöön uusia työhyvinvoinnin organisaatiokäytäntöjä esimerkiksi avoimuuteen, yhteiskehittämiseen, tiimityöskentelyyn ja itseohjautuvuuteen liittyen.

Tiimissämme työskentelee tällä hetkellä 25 rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijaa. Olemme Suomen nopeimmin kasvava rakennuttamisen palveluihin erikoistunut yritys (Rakennusalan suurimmat yritykset 2019 ja 2018, Rakennuslehti).

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi