Rakennuttamisen projektipäällikkö

Colliers International
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 21.9.2020 Hae viimeistään 11.10.2020

Haemme rakennuttamisen rautaista ammattilaista osaavaan asiantuntijatiimiimme Helsinkiin. Olet järjestelykykyinen taituri, pystyt hallitsemaan useita hankkeita ja niiden aikataulutusta samaan aikaan.

Meillä pääset vaikuttamaan asiakkaidemme kiinteistöjen johtamiseen, kehittämiseen sekä arvon lisäämiseen. Kiinteistöjen elinkaari, energiataloudellisuus sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat luovat sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen toimintaympäristön. Tarjoamme monipuolisen tehtävän kehittyvässä kansainvälisessä organisaatiossa.

Meidän ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidemme menestystä. Tarjoamme kattavia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman.

Projektipäällikkönä vastaat asiakkaan kiinteistöihin tehtävien muutos- ja peruskorjaustöiden sekä uudisrakennushankkeiden kokonaisvaltaisesta hallinnasta. Vastuualueisiisi kuuluu hankkeiden aikatauluttaminen ja rakennuttaminen alusta loppuun sekä kustannusarvioiden laatiminen. Lisäksi tehtävänäsi on kilpailuttaa ja valvoa suunnittelua ja toteutusta, seurata aikatauluja ja kustannuksia, raportoida asiakkaalle hankkeiden etenemisestä, kustannuksista ja aikataulusta sekä hankkeen loppuselvityksen tekeminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että:

  • sinulla on rakennusalan koulutus (vähintään AMK)
  • sinulla on kokemusta monipuolisista rakennusalan tehtävistä,
  • sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot
  • hallitset rakennusalan urakointi- ja sopimuskäytännöt
  • kykenet ratkaisemaan ongelmia yhteistyössä ja vastuullisesti kaikkien osapuolien kanssa
  • sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito

Lisäksi olet joukkuepelaaja ja toimintatapasi on asiakaslähtöinen. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky ovat merkittävässä roolissa onnistuaksesi näissä tehtävissä. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä laajoja kokonaisuuksia että pieniä yksityiskohtia. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja aikaansaava. Pidät vaihtelevasta työstä etkä pelkää tarttua uusiin asioihin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meistä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, mutta viimeistään su 11.10.2020 mennessä. Hae paikkaa täältä. Odotamme innolla saada tietää sinusta lisää!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävään tai meihin liittyen, otathan yhteyttä Ilkka Huuskoseen p. 044 777 2094 tai ilkka.huuskonen@colliers.com.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi