Rakennuttamisen projektipäällikkö

Newsec
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 5.11.2020 Hae viimeistään 25.11.2020

Rakennuttamisen projektipäällikkö, asuinrakentaminen
Sijainti: Helsinki

Haluaisitko sinä työskennellä asiantuntijana yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan näköalapaikalle edelleen kasvavaan rakennuttamisen yksikköömme asuinrakennushankkeiden projektipäälliköksi!

Asuinrakentamisen projektipäällikkönä vastaat sijoittaja-asiakkaidemme asuinrakennusten saneeraushankkeista. Projektit vaihtelevat esimerkiksi vesikattosaneerauksista julkisivukorjauksiin ja linjasaneerauksista aina laajoihin peruskorjauksiin. Projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti projektien budjetista, aikataulusta, suunnittelunohjauksesta, kilpailutuksista, urakkasopimuksista ja mahdollisesti myös toteutuksen valvonnasta. Vastuullasi on varmistaa tätä kautta sijoittajien varallisuuden kasvun, kiinteistöjen aktiivinen tuotto sekä vuokralaisten sujuva arki. Olet tiiviissä yhteistyössä asiakkuuden kiinteistömanagerin kanssa kiinteistöjen elinkaarisuunnittelussa ja varmistat kiinteistöjen investointien toteutumisen budjetoidusti. Sinulla on kokonaiskuva vastuullasi olevien projektien tilanteesta – tiedät missä ollaan, miten siihen on tultu ja miten mennään eteenpäin.

Työssäsi olet jatkuvasti yhteydessä omistajaan, vuokralaisiin, suunnittelijoihin, urakoitsijoihin ja muihin sidosryhmiin rakennusprojektien aikana. Asiakkaillesi raportoit ja viestit proaktiivisesti projektien etenemisestä. Varmistat arjessa, että projektit sujuvat budjetin ja aikataulun mukaisesti laatua unohtamatta. Kotipesäsi on Helsingin toimipisteessämme.

Meillä on onnistunut historia. Ja olemme sitoutuneita siihen, että onnistumme myös jatkossa. Olemme Pohjoismaiden isoin ja johtava kiinteistöalan asiantuntijayritys, ja jo pitkään jatkunut kasvumme Suomessa nojaa tinkimättömän laadukkaaseen työhömme sekä kykyymme uudistaa alamme vakiintuneita ja pölyttyneitä toimintamalleja ja -tapoja. Enemmän kuin mitään muuta me haluamme kuitenkin olla alamme hauskin ja paras työpaikka sinulle ja työkavereillesi.

Starttisi meillä

Työllesi saat lentävän lähdön kattavasta ja monipuolisesta perehdytyksestämme. Pääset tutustumaan asiakkuuksiimme, tietojärjestelmiimme sekä uusiin työkaveriisi. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and ClientsExcelleneInnovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta pääset sinuksi niiden kymmenien ja satojen työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Tähän meidän on varattava riittävästi aikaa – kaikki kun ei suju ensi metreistä täysin intuitiivisesti tai selkärangasta. Muistat vain aina kysyä, kun siltä tuntuu!

Tämän sinulle lupaamme

  1. Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat. Rakennuttamisen yksikkö koostuu 13 hengen tiimistä, jossa on laaja osaaminen eri rakennuttamispalveluiden osa-alueista, ja koko yli 590 osaajan joukkomme on myös tukenasi. Et ole koskaan yksin, vaikka työsi itsenäistä onkin.
  2. Pohjoismaiden suurimpana toimijana ja kasvava yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla. Huolehdimme yhdessä siitä, että et polje paikallasi, mitä tulee uraasi ja osaamisesi kehittymiseen.
  3. Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan keskitymme laadukkaaseen työhön, asiakkaidemme palveluun ja henkilöstömme menestymisen mahdollistamiseen. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.
  4. Arjessasi tulee näkymään positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana.
  5. Meidän kanssa pääset rakentamaan, luomaan uutta. Niin konkreettisesti arjen työhömme kuin yrityksemme toimintamalleihin ja palvelutarjontaamme. Tuomme alalla aktiivisesti uusia ratkaisuja myös näin erottuen muista toimijoista. Tässä työssä pääset seuraamaan kiinteistöjen elinkaarta sekä näkemään omien toimiesi vaikutuksen kiinteistöjen arvoon ja vuokralaisten tyytyväisyyteen.
  6. Kanssamme tulet työskentelemään yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Me teemme työtämme ylpeydellä mutta emme liian vakavasti – tosissaan mutta emme totisesti. Töitä saatamme tehdä ajoittain paljon, mutta tämän vastapainona työssäsi on paljon vapautta päättää oman arjen kulusta – siitä mitä, miten ja missä työsi teet.

Näillä eväillä menestyt

Rakennuttamisen projektipäällikkönä työskentely edellyttää sinulta ymmärrystä asuinrakennusten korjausrakentamishankkeista. Sinulla on aikaisempaa kokemusta rakennuttamisesta tai olet työskennellyt jo pidempään sopivan kokemuspohjan antavissa tehtävissä esimerkiksi rakennusliikkeessä, kiinteistön omistajalla tai isännöitsijätoimistossa. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi teknikko, mestari, insinööri tai diplomi-insinööri (LVI, Sähkö, RAK).

Ratkaisevaa menestymisen kannalta on kuitenkin työskentelyotteesi ja asenteesi. Olet ehdottomasti tekijä ja ratkaisija. Olet itseohjautuva etkä lannistu uusien asioiden edessä vaan tartut rohkeasti toimeen – kysyt ja kyseenalaistat, löydät ratkaisuja, esität argumentoiden vaihtoehtoja ja viet asiat päätökseen. Viihdyt ihmisten parissa ja osaat viestiä tarvittaessa myös englannin kielellä.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Pauli juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Paulin tavoitat numerosta
050 440 0802 seuraavasti: 12.11.2020 klo 12:00-14:00 ja 18.11.2020 klo 14:00-16:00. Voit myös laittaa sähköpostia pauli.autio@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 25.11.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Lähetä hakemus

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi