Rakennuttamisen projektipäällikkö

Setlementtiasunnot Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 15.10.2021 Hae viimeistään 31.10.2021

Haluatko olla mukana rakennuttamassa yhteisöllisiä, ekologisia ja kohtuuhintaisia koteja ja naapurustoja? Olemme panostaneet yhteisöllisen ja kohtuuhintaisen asumisen kehittämiseen, mistä olemme saaneet myös kansainvälistä tunnustusta. Nyt haluamme pitää entistäkin parempaa huolta uusista rakennushankkeistamme.

Etsimme nyt sinua
Rakennuttamisen projektipäällikkö

Projektipäällikkönä vastaat rakennuttajatehtävistä uudiskohdeprojektissamme pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Huolehdit projekteista koko projektin elinkaaren ajan hankesuunnittelusta takuuajan loppuun sisältäen suunnittelijoiden hankinnan, suunnittelun ohjauksen, urakoiden hankinnan ja hallinnoinnin sekä muut rakennuttamistehtävät. Vastaat projekteista itsenäisesti, mutta teet myös vahvaa yhteistyötä talon sisällä ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, jossa sinulla mahdollisuus työskennellä pitkäjänteisesti mielenkiintoisten hankkeiden parissa tilaajan roolissa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös työn sisältöön ja kehittää toimintaamme yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Haluamme, että olet

• Rakennusalan korkeakoulututkinnon omaava
• Aktiivinen viestijä ja johdat toimintaa napakasti
• Luotettava kumppani sidosryhmillemme
• Toiminut vähintään 2-3 vuotta asuinkerrostalojen rakennuttamisen parissa

Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset

• Teknistä osaamista niin työkalujen hallinnan, kuin dokumenttien laadinnan osalta
• Vuorovaikutustaitoja
• Numerotarkkuutta

Eduksi katsotaan kokemus Aran suuntaan tehtävästä dokumentaatiosta ja yhteydenpidosta. Arvostamme myös rakentamisen tuotantoprosessien hallintaa ja talotekniikan tuntemusta. Saatat omata RTS-ympäristöluokituksen tai muun vastaavan ympäristöluokituksen tuntemusta.

Rekrytointia hoitaa henkilöstöalan yritys Tuocon Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Asko Johanson, 040 5798 774, asko.johanson@tuocon.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi