Rakennuttamisen projektipäällikkö

Granlund
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 2.12.2021 Hae viimeistään 16.1.2022

Haluatko olla kiinteistön omistajan luottohenkilö, joka auttaa niin uudisrakentamisessa kuin peruskorjaustarpeissa? Miltä kuulostaisi rakennuttamisen projektipäällikön työ asiantuntevassa tiimissä, johon luotetaan suurissa ja pienissä hankkeissa?

Haemme nyt pääasiallisesti vaativiin hankkeisiin rakennuttamisen projektipäällikköä.

Rakennuttamisen projektipäällikkönä

  • vastaat rakennushankkeiden johtamisesta, etenemisestä ja raportoinnista
  • voit pienemmissä hankkeissa toimia kokonaisvaltaisena rakennuttamisen asiantuntijana, jolloin tehtäviisi kuuluu myös hankkeen valvontatehtäviä
  • voit toimia myös asiantuntijana korjaustarveselvityksissä ja eri vaihtoehtojen tarkasteluissa
  • Toimenkuvaa muokataan tarvittaessa vahvuusalueittesi mukaan.

Pääset mukaan monipuolisten talotekniikan ammattilaisten joukkoon: tiimissäsi työskentelee talotekniikan asiantuntijoita, suunnittelijoita, valvojia, energia-asiantuntijoita ja muita alamme ammattilaisia. Yhdessä autamme asiakkaitamme huolehtimaan kiinteistöistä koko niiden elinkaaren ajan.

Lue lisää rakennuttamisen työtehtävistä Granlundilla

Tukikohtasi sijaitsee Helsingin toimistollamme Malmilla, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn. Tarvittaessa liikut siellä, missä asiakkaammekin ovat.

Granlund tarjoaa rakennushankkeisiin kattavan valikoiman suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan palveluja. Projektinjohtokokemukseemme luotetaan suurissa ja pienissä hankkeissa.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan DI- tai insinöörikoulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta rakennuttamisen tai työmaavalvonnan tehtävistä. Arvostamme erityisesti puurakentamisen, museokohteiden ja/tai vaativien korjaus- tai uudishankkeiden kokemusta. Muotoilemme tehtävänkuvan osaamisesi mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Eduksi on, jos työt hoituvat tarvittaessa myös englanniksi tai ruotsiksi. Meillä tehdään työtä yhdessä asiakkaiden kanssa, joten toivomme, että olet asiakassuuntautunut, avoin ja tykkäät tiimityöstä.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si Granlundin Rekrybotilla viimeistään sunnuntaina 16.1.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, sen tavoitteista tai meillä työskentelystä, Riikka vastaa niihin mielellään. Rakennuttamisen ryhmäpäällikön Riikka Koskelan tavoitat joko puhelimitse, p. 040 767 9271 tai sähköpostitse osoitteesta riikka.koskela@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi