Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamisen projektipäällikkö

Newsec
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 24.5.2022 Hae viimeistään 13.6.2022

Hei rakentaja! Kiinnostaisiko sinua työskennellä maamme parhaassa kiinteistöjohtamisen yrityksessä ja näköalapaikalla kiinteistöliiketoiminnan välittömässä läheisyydessä? Meillä työskennellään ja toimitaan arvojemme mukaisesti Passion for Colleagues and Clients -hengessä. Haemme rakennuttamisen ja energiapalveluiden yksikköömme lisävahvistuksia!

Rakennuttamisen projektipäällikkönä vastaat asiakkaidemme asuinkiinteistöjen korjausprojektien johtamisesta projektipäällikkönä. Tulet työskentelemään parissa tai useammassa asiakkuudessa ja saatkin näin nähdä heti erilaisia kiinteistöjä ja toimijoita kiinteistöliiketoiminnan laajassa kentässä. Projektit ovat pääsääntöisesti PTS-korjaushankkeita pitäen sisällään myös linjasaneerauksia ja muita laajempia peruskorjauksia. Näiden hankkeiden projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti projektien budjetista, aikataulusta, suunnittelunohjauksesta, kilpailutuksista, urakkasopimuksista, rakentamisen ohjauksesta sekä mahdollisesti myös toteutuksen valvonnasta.

Työpäiväsi ovat sisällöltään vaihtelevia ja aina et tiedä aamulla, mitä kaikkea päivä tuo tullessaan. Tämä tosin on myös homman suola! Sinulla on palavereita vedettävänä, teet käyntejä työmaalla ja välillä hoidat paperitöitä konttorilla tai kotona. Olet itse vastuussa oman työpäiväsi ja -viikkosi suunnittelusta. Projekteja sinulla on käynnissä samanaikaisesti useita. Hankkeiden läpimenoaika on kaikkea 4 kk ja 3 vuoden väliltä ja hankekoko pääsääntöisesti 100 000 euron ja 10 miljoonan välissä.

Roolissasi olet tiiviissä yhteistyössä asiakkuuden kiinteistöpäällikön ja asiakkuuspäällikön kanssa. Raportoit ja viestit heille ja asiakkaalle proaktiivisesti projektien etenemisestä. Varmistat, että projektit sujuvat budjetin ja aikataulun mukaisesti laatua unohtamatta.

Kotikonttorisi on Helsinki toimipisteessämme, mutta me työskentelemme joustavasti myös etänä. Projektisi tulevat keskittymään pääosin pääkaupunkiseudun ympäristöön, mutta niitä saattaa toki olla muuallakin.

Starttisi Newsecillä

Sinut tullaan perehdyttämään tehtäviisi, asiakkuuksiin, järjestelmiimme sekä Newsecin arvioihin jo heti ensimmäisten työpäiviesi aikana. Tuletkin nopeasti huomaamaan työskenteleväsi aidosti arvojohdetussa yrityksessä. Arvomme Passion for Colleagues and ClientsExcellenceInnovation ja Integrity näkyvät kulttuurissamme, johtamisessa sekä liiketoiminnassamme. Tulemme varaamaan riittävästi aikaa varmistaaksemme, että saat hyvän startin uutena Newseciläisenä.

Tämän sinulle lupaamme

  • Meillä oikeasti viihdytään. Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä arjen sujuvuudesta. Tästä kertoo esimerkiksi toinen perättäinen Great Place To Work:n 2. sija suurten organisaatioiden joukossa.
  • Saat ympärillesi monipuolisen osaajien joukon ja kiinteistöalan rautaisimmat ammattilaiset. Pääset osaksi rakennuttamisen ja energiapalveluiden yksikköämme, joka muodostuu 25 ammattilaisesta, joilla on taustaa ja osaamista rakentamisen eri osa-alueilta. Vaikka työsi on itsenäistä, tukea on aina saatavilla ja sitä mieluusti myös annetaan.
  • Pohjoismaiden ja Suomen suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla.
  • Ole tinkimättömiä tekemämme työn laadun suhteen, mutta meillä ei tarvitse jännittää tai puristaa mailasta. Tehdään tosissaan mutta ei liian vakavasti.
  • Haluamme kehittyä ja haluamme sinun kehittyvän ja olemme tekemisessämme pitkäjänteisiä emmekä hae pikavoittoja. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kouluttamiseen.

Näitä tarvitset, jotta pärjäät roolissasi

Rakennuttamisen projektipäällikkönä työskentely edellyttää sinulta hyvää ymmärrystä ja aiempaa kokemusta korjausrakentamisesta. Olet aiemmin työskennellyt rakennuttamisen parissa tai vastaavissa konsulttitehtävissä. Vaihtoehtoisesti kokemustaustasi voi olla vastuullisista tehtävistä urakoitsijan puolelta. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi rakennusmestari, insinööri tai diplomi-insinööri.

Menestymistäsi tehtävässä määrittää halu ja kyky kantaa vastuuta. Johdat projektejasi itsenäisesti, kykenet ratkomaan ongelmia, tekemään päätöksiä ja haluat saattaa asiat loppuun. Olet oma-aloitteinen ja itse ohjautuva työssäsi. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, osaat viestiä ja kommunikoida sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin porukkaamme sopivaa kaveria!

Miltäs tämä kuulostaa? Laita ihmeessä hakemusta sisään ja kerro hieman itsestäsi!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, rakennuttamis- ja energiapalveluiden johtaja Pauli Autio juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Paulin tavoitat numerosta 050 440 0802 puhelimitse tai tekstiviestitse. Voit myös laittaa sähköpostia pauli.autio@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea täältä > löytyvän hakulomakkeen kautta 13.6.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös palkkapyyntösi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi