Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamisen projektipäällikkö

Helsingin Velvoitepysäköinti Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 5.2.2024 Hae viimeistään 3.3.2024

Haemme

Rakennuttamisen projektipäällikköä

vastaamaan yhtiömme tulevien hankkeiden suunnitteluttamisesta ja rakennuttamisesta. Tämä tehtävä saattaisi hyvin sopia sinulle, jos

  • olet rakennusalan insinööri
  • sinulla on vahvaa osaamista rakennuttamisesta ja mielellään koko rakennuttamishankkeen elinkaaresta
  • pidät projektityyppisestä ja monipuolisesta tekemisestä.

Mistä projektipäällikkö vastaa?

Projektipäällikkönämme osallistut Helsingin kaupungin aluekehityshankkeisiin ja vastaat kaupungin aluekehityksen tavoitteiden mukaisesti määräytyvien projektiemme läpiviennistä. Ensimmäisenä tehtävänäsi on tutustua aluekehityksen ja asemakaavoituksen nykytilanteeseen sekä muodostaa kokonaiskuva siitä, mistä toimintamme tavoitteet kumpuavat. Pääset pian myös ensimmäisten projektien pariin, jotka määrittyvät jo vahvistettujen asemakaavojen perusteella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset mukaan koko Helsingin kaupungin alueella tapahtuvaan kaupunkikehittämiseen ja vaikuttamaan tulevaisuuden ratkaisuihin omalla osaamisellasi. Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Helsingin kaupunkikonserni tarjoaa myös monipuolista tukea osaamisen kehittämiseen.

Tulet osaksi pientä työyhteisöä, jossa työskentelytavat ja käytänteet ovat vasta muotoutumassa, joten tulet olemaan merkittävässä roolissa myös työyhteisön rakentumisen kannalta. Oman työyhteisömme lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä lukuisten sidosryhmien, esimerkiksi kaupungin ja erilaisten suunnittelutoimistojen kanssa.

Toimistomme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa. Teemme töitä hybridimallin mukaisesti ja saat itse aikatauluttaa sekä johtaa työtäsi yhteisesti sovittujen raamien ja aikataulujen puitteissa. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, mutta aloituksesta sovitaan tarkemmin yhdessä.

Mitä odotamme sinulta?

Projektipäällikön tehtävässä keskeisintä on kokemus rakennuttamisesta. Lisäksi pidämme tärkeänä valittavan henkilön osalta

  • oma-aloitteista työskentelytapaa ja hyvää organisointikykyä
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • neuvottelutaitoja ja kykyä nostaa hankaliakin asioita keskusteluun
  • sopimusteknisten asioiden hallintaa
  • kokemusta julkisista hankinnoista ja projektien vetämisestä

Lisäksi arvostamme kunta-/kaupunkisektorin toimintaperiaatteiden tuntemusta.

Näin saat lisätietoja ja haet tehtävää

Kiinnostuitko? Hienoa! Tehtävään hakeminen on helppoa: voit jättää CV:n ja hakemuskirjeen palkkatoiveineen täältä > löytyvän hakulomakkeen kautta. Ilmoitathan kiinnostuksestasi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3.3. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Jos kaipaat vielä lisätietoja, vastaamme mielellämme kysymyksiisi! Meidät tavoitat seuraavasti:

  • Helsingin Velvoitepysäköinti Oy:n toimitusjohtaja Mikko Syrjänen, p. 040 682 4900, parhaiten tavoitettavissa 16.2. klo 10–12, 23.2. klo 10–12, 29.2. klo 12–14.
  • Psyconin konsultti Laura Nissilä, p. 040 063 1493, parhaiten tavoitettavissa 14., 21. ja 28.2. klo 9–10.

Hakuaika päättyy 3.3.2024

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Psyconin kanssa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat