Rakennuttamisen projektipäällikkö ja rakennuttajainsinööriä

Otakon Oy
Sijainti Kokkola, Oulu
Päivämäärät Julkaistu 10.6.2021 Hae viimeistään 2.7.2021

Täydennä osaavaa ja omistautunutta rakennuttamisen asiantuntijaporukkaa

Rakennuttamisen projektipäällikkö (Oulu ja Kokkola)

Vastaat itsenäisesti vaativien rakennushankkeiden rakennuttamisesta ja projektinjohdosta. Työskentelet asiakkaittemme rakennuttajaorganisaatiossa ja edustajanamme. Keskeistä työssäsi on johtaa hankeorganisaatiota ja vastata siitä, että hankkeen eri osapuolten välinen tiedonkulku on saumatonta.

Rakennuttajainsinööriä (Oulu)

Toimit rakennushankkeissa projekti-insinöörinä avustavissa rakennuttamistehtävissä. Rakennuttajainsinöörinä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja siirtyä kokemuksen karttuessa projektipäällikön tehtäviin.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on alan koulutus: olet rakennusmestari, rakennusinsinööri tai DI. Tulet juttuun erilaisten ihmisten ja tiimien kanssa myös tiukemmissa tilanteissa. Kykenet itsenäisesti hoitamaan rakennuttamis- ja projektinjohtotehtäviä tai toimimaan rakennuttajainsinöörinä avustavissa rakennuttamistehtävissä. Oma-aloitteinen tapa tehdä töitä sopii sinulle: olet vastuuntuntoinen ja johdat mielelläsi omaa tekemistäsi ja aikataulujasi. Kerro meille myös työkokemuksesta, jota olet kartuttanut vastaavista tehtävistä.

Toimipaikkasi on Oulussa tai Pohjanmaan yksikössämme Kokkolassa. Pohjanmaalla on mahdollista työskennellä myös Vaasan tai Seinäjoen seudulla.

Tämän tarjoamme sinulle

Olemme pieni mutta dynaaminen asiantuntijaorganisaatio, joka on erikoistunut haastavien rakennushankkeiden projektinjohto- ja valvontatehtäviin. Meillä pääset kehittämään niin itseäsi kuin yritystä. Perusajatuksemme on, että vahva ammattitaito ja oikea asenne takaavat rakennushankkeen onnistumisen.

Rakennuttamistehtävissä työskentelet erikokoisissa uudisrakentamisen ja peruskorjaamisen rakennushankkeissa. Monipuolinen asiakaskuntamme, joka koostuu yrityksistä, julkisesta sektorista ja taloyhtiöistä, takaa vaihtelevat ja haastavat hankkeet. Uusimpia hankkeitamme ovat mm.  Ylikylän koulun laajennus Kempeleessä, Oxhamnin koulu Pietarsaaressa, Länsi-Pohjan psykiatriatalo Kemissä, Mirkan uusi logistiikkakeskus Jepualla sekä Mirkan uusi Power Tools-tehdas Pietarsaaressa.

Lue lisää www.otakon.fi.

Ota haaste vastaan

Laita hakemuksesi osoitteeseen tuomo.kultalahti@otakon.fi (Pohjanmaa) ja mikko.helisto@otakon.fi (Oulu) viimeistään 2.7.2021. Liitä hakemuksen mukaan CV:si ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi tehtävään.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tuomo Kultalahti, 0400 637 186 ja Mikko Helistö 050 365 4305.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi