Rakennuttamisen projektipäällikkö ja työmaavalvojat

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 3.5.2021 Hae viimeistään 16.5.2021

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Tampereelle rakennuttamisen projektipäällikköä sekä työmaavalvojia monipuolisiin hankkeen johtamisen ja valvonnan tehtäviin. Tehtävänimikkeesi on taustastasi riippuen projektipäällikkö, rakennustyönvalvoja, sähkötyönvalvoja tai LVIA-valvoja. Hankkeet ja tehtävät täsmentyvät osaamisesi perusteella.

Projektipäällikkönä johdat hankkeita tiimisi kanssa, johon lisäksesi kuuluvat tyypillisesti projekti-insinööri, rakennustyönvalvoja, LVIA työnvalvoja ja sähkötyönvalvoja. Toimit hankkeissa johtavana konsulttina ja vastaat hankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä.

Valvojana tehtäväsi on taustasi mukaan rakennus-, LVIA- tai sähkötyönvalvontaa. Johdat, valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta ja toimit tilaajan edunvalvojana. Toimit asiantuntijan roolissa ja työsi on liikkuvaa eri työmailla.

Näissä tehtävissä menestymistäsi siivittää:

  • useamman vuoden kokemus rakennusalan projektinjohtamisesta tai työnjohtotehtävistä
  • ammattimainen ja sitoutunut ote työhön
  • hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
  • valmiudet itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.

Tehtävässä edellytetään DI-, AMK- tai opistotasoista rakennustekniikan tai talotekniikan tutkintoa. Työssäsi tarvitset myös suomen kielen taitoa ja hyvää tietoteknistä osaamista. Aiempi rakennuttamis- tai valvontakokemus ja alan pätevyydet ovat iso plussa, mutta ei välttämättömyys.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kehittyvässä yrityksessä. Pääset mukaan monipuolisiin rakennushankkeisiin ja saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Tampereen keskustassa. Tueksesi ja kollegoiksesi saat mukavan joukon alan ammattilaisia. Mutkattomassa organisaatiossamme panostamme sujuvaan ja mielekkääseen työarkeen, jossa jokainen pääsee hyödyntämään omia vahvuuksiaan.

Hae meille lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen rekry@valvontakonsultit.fi. Etenemme prosessissa sitä mukaa, kun hakemuksia tulee, joten haethan mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 16.5.!

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostitse: henkilöstöpäällikkö Anu Karppinen puh. 050 3133 412, anu.karppinen@valvontakonsultit.fi ja yksikönpäällikkö Kai Aaltonen puh. 044 7799 204, kai.aaltonen@valvontakonsultit.fi.

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja työmaavalvonnan asiantuntijayritys. Tuotamme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä, valvontaa ja rakennuttamisen osakokonaisuuksien koordinointia, joita ovat mm. turvallisuuskoordinaattori, kosteudenhallintakoordinointi ja puhtaudenhallintakoordinointi. Palveluksessamme työskentelee n. 90 rakennuttamisen ammattilaista.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi