Rakentamaan tulevaisuuden Suomea Eltelin kanssa

Eltel Networks Oy
Sijainti Useita kaupunkeja, Espoo
Päivämäärät Julkaistu 19.5.2021 Hae viimeistään 18.6.2021

Suomi on sitoutunut vähentämään kasvihuonepäästöjä, siirtymään sähkön tuontiriippuvuudesta omavaraisuuteen ja korvaamaan fossiilisiin polttoaineisiin perustuvaa tuotantoa. Lisäksi Suomessa oleva vanha verkko vaatii vähintäänkin peruskorjausta. Eltel tukee toimillaan näiden tavoitteiden täyttymistä ja osallistuu aktiivisesti kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville.

Eltelillä riittää tekemistä tulevillekin vuosikymmenille.

Siksi haemme nyt

Sähköasemien koestajaa

vastaamaan sähköasemien koestus- ja käyttöönottotehtävistä osana Eltelin ammattimaista tiimiä.

Koestajana tehtäviisi kuuluu sähköasemien suojareleiden koestukset, sähköasemien käyttöönotot, suojareleiden konfiguroinnit ja korjaukset sekä muut sähköasemien kunnossapidon ja rakentamisen projektien työtehtävät.

Kotisi voi sijaita missä päin Suomea tahansa: Eltelillä on Suomessa yli 60 toimipistettä; pohjoisin Ivalossa ja eteläisin Kemiössä. Koska projektit sijaitsevat ympäri Suomea, kyseessä on matkatyö, joka pääosin ajoittuu maanantai-torstai – akselille.

Tehtävässä menestyäksesi voit jo omata vankan kokemuksen sähköasemakoestustehtävistä ja hypätä heti osaksi osaavaa tiimiä. Voit kuitenkin olla taustaltasi myös vaikkapa asentaja, insinööri tai insinööriopintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija, jolla on jo tietämystä sähköasemista -tässä tapauksessa koulutamme sinut tehtäviisi. Tärkeintä on kuitenkin selkeä halu tehdä työsi kunnolla ja intohimolla!

Suunnittelupäällikköä, Voimansiirto

johtamaan yksikkösi kohti kunnianhimoista tavoitetta: Suomen paras voimajohtojen suunnitteluyksikkö!

Tittelistä huolimatta, aiempi kokemus suunnittelijana tai sähkön parista ei ole edellytys tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen; haussa on ihmisten johtaja, jolla on selkeä tahtotila viedä väkensä kohti asetettua visiota, tuloshakuisella ja positiivisen kehitysmyönteisellä otteellaan.

Suunnittelupäällikkönä vastaat yksikkösi operatiivisesta toiminnasta ja tuloksesta. Johdat ja kehität noin 20 henkilön yksikköä, johon kuuluu voimansiirron suunnittelun ammattilaisia.

Raportoit tehtävässäsi voimansiirto-liiketoiminnan johtajalle ja toimipaikkasi sijaitsee missä tahansa Eltelin 60 Suomen toimipisteessä; kunhan olet valmis johtamaan joukkojasi myös läsnäolollasi Espoon toimistolla säännöllisesti. Korona-aikana elteliläiset suosivat etätöitä ja tämän yhdistäminen onnistuu myös jatkossa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto, esimerkiksi insinööri tai DI (sähkövoimatekniikka tai rakentaminen) tai työkokemuksen kautta hankittu vankka osaaminen.

Aiempi kokemus voimansiirtoliiketoiminnasta on eduksesi, mutta pärjäät hyvin tehtävässä myös teräs-, betoni- tai vaikkapa siltarakennesuunnittelun taustallasi.

Sähköosaamista tärkeämpää tehtävässä on kokemus suurista infrarakentamisprojekteista: voimansiirtoprojekteissa sähkö on vain pieni osa suunnittelua ja rakentamista. Lisäksi sähköosaajia Eltelistä löytyy useita satoja.

Team Lead, Rakennesuunnittelu

johtamaan tiimisi kohti yksikön kunnianhimoista tavoitetta: Suomen paras voimajohtojen suunnitteluyksikkö!

Team Leadina vastaat tiimisi operatiivisesta toiminnasta ja tuloksesta. Johdat ja kehität 6 rakennesuunnitteluosaajasta koostuvan tiimisi toimintaa osana noin 20 henkilön voimansiirron suunnittelun – yksikköä, johon kuuluu voimansiirron suunnittelun ammattilaisia.

Raportoit tehtävässäsi voimansiirron suunnittelupäällikölle ja toimipaikkasi sijaitsee missä tahansa Eltelin 60 Suomen toimipisteessä; kunhan olet valmis johtamaan tiimiäsi myös läsnäolollasi Espoon toimistolla säännöllisesti. Korona-aikana elteliläiset suosivat etätöitä ja tämän yhdistäminen onnistuu myös jatkossa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto, esimerkiksi insinööri tai DI (sähkövoimatekniikka tai rakentaminen) tai työkokemuksen kautta hankittu vankka osaaminen.

Aiempi kokemus voimajohto- tai sähköasemaliiketoiminnasta on eduksi, mutta sopiva tausta on myös teräs-, betoni- tai vaikkapa siltarakennesuunnittelun parista hankittu kokemus.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Jos et säikähdä Eltelin tekemisen meininkiä, vaan olet valmis käärimään hihasi ja ryhtymään hommiin, tervetuloa joukkoon -rakentamaan tulevaisuuden vihreämpää Suomea!

Eltel toteuttaa rekrytoinnit yhteistyössä Compass Human Resources Groupin kanssa.

Lisätietoa tehtävistä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi

Tutustu yksityiskohtaisemmin tehtäviin osoitteessa www.compasshrg.com/fi/jobs/

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Compassin kotisivuilla kyseisen ilmoituksen lopussa olevan ”Lähetä hakemus” painikkeen kautta

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi