Ratageotekniikka, toimialapäällikkö ja/tai projektipäällikkö

Ramboll
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 10.5.2021 Hae viimeistään 6.6.2021

Haemme nyt Ratageotekniikan projektipäällikköä sekä Toimialapäällikköä ensisijaisesti Tampereen ytimeen – radan päällä sijaitseviin uusiin Kansi&Areenan toimitiloihimme, mutta myös muilla paikkakunnilla sijaitsevat toimistomme tulevat kyseeseen.

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon ja toivomme sinun tuovan mukanasi vankkaa ratageotekniikan osaamista.

Ratageotekniikan Toimialapäällikkönä

Ratageotekniikan Toimialapäällikkönä kehität, koordinoit ja kasvatat Ramboll Finlandin ratageotekniikan toimintaa koko Suomen alueella. Arvostamme näkemyksellisyyttä, yhteystyötaitoja sekä halua toiminnan ja palvelujen kehittämiseen. Toimialapäällikön, tai vastaavan tehtävänkuvan mukainen aiempi työkokemus katsotaan eduksi.

Tehtävä ei lähtökohtaisesti sisällä esimiesvastuita, vaan toimialapäällikköroolin painotuksena on ratageotekniikan liiketoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen yhteistyössä muiden geotekniikan osa-alueiden kanssa.

Odotamme, että sinulla on tehtävän hoitamisen vähintään FISE V / V+ -pätevyys.  Lisäksi odotamme, että sinulla on näyttöä menestyksellisesti ja laadukkaasti hoidetuista geotekniikan asiantuntijatehtävistä vaativista rata- tai raitiohankkeista projektipäällikkönä tai muussa vastuullisessa asemassa.

Olennaisena osana päivittäisiin tehtäviisi kuuluu lisäksi toimiminen ratageotekniikan projektipäällikön ominaisuudessa vaativissa ja mielenkiintoisissa rata- ja raitiotiehankkeissamme taustasi ja kiinnostukseni huomioiden. Halutessasi työnkuva voi olla hyvin laaja: projektinjohtoa, suunnittelua, suunnittelun ohjausta sekä erilaisia tehtäviä tarjous-, myynti-, toimintajärjestelmä-, teknologia ja kestävän kehityksen saralla ratageotekniikan substanssissa.

Ratageotekniikan projektipäällikkönä

Projektipäällikkönä / suunnittelijana tehtävänäsi on rata- tai raitiotiehankkeen tai sen osaprojektin johtaminen ja laadukkaan lopputuloksen varmistaminen kannattavasti. Osallistut suunnitteluun, ohjaat hankkeen muiden suunnittelijoiden työtä sekä teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu myös koko Rambollin asiantuntemuksen ja osaamisen hyödyntäminen sekä kytkeminen mukaan projekteihin kulloisenkin tarpeen mukaan. Suunnittelun ammattilaisena pääset kokemaan projektisuunnittelun laidasta laitaan – pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin asti.  Kohteemme sijaitsevat ympäri suomea – ja konkreettisia mahdollisuuksia on ulkomaita myöten!

Odotamme, että sinulla on tehtävän hoitamisen vähintään FISE V / V+ -pätevyys.  Lisäksi odotamme, että sinulla on näyttöä menestyksellisesti ja laadukkaasti hoidetuista geotekniikan asiantuntijatehtävistä rata- tai raitiohankkeista projektipäällikkötehtävistä. Novapoint-suunnitteluohjelman käytön osaaminen ja mallinnustyökalujen tuntemus katsotaan eduksi.

Otamme haussa huomioon sekä kokeneet ammattilaiset että hyviä näyttöjä esittävät nuoremmat projektipäälliköt.

Älä siis enää mieti, vaan hae paikkaa heti – Areena kutsuu jo!

Tervetuloa geotekniikan -huippuosaajien joukkoon

Pääset mukaan haastaviin projekteihin alan huippuasiantuntijoiden kanssa – Tampereen toimistolla olet osa noin 40 hengen yksikköämme ja koko Suomen laajuudella toimit noin 200 geotekniikan asiantuntijan kanssa.

Käytössäsi ovat uusimmat työskentelymenetelmät sekä laajat, monialaiset asiantuntijaverkostomme. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön sekä monipuolisen valikoiman Suomen kiinnostavimpia hankkeita.

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 16 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka hakea tehtävään
Jätä hakemuksesi Rambollin sivujen kautta:

Hae tästä Projektipäälliköksi

Hae tästä Toimialapäälliköksi

Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 6.6.2021

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Pietari Kousa puh. +358 40 1476715.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi