Ratkaisumyyjä

Bermanto
Sijainti Kerava
Päivämäärät Julkaistu 4.9.2020 Hae viimeistään 18.9.2020

Bermanto Oy on luotettava, ketterä ja osaava suomalainen betonilattia- ja lattiapinnoitusurakoitsija.

Olemme betonilattia-alan paras yhteistyökumppani rakennusurakoitsijoille, rakennuttajille ja loppukäyttäjille siten, että yhteistyömme lopputuloksena on kestävä, esteettinen ja pitkäikäinen lattia joka huomioi ympäristön ja käyttäjän turvallisuusvaatimukset.

Ainoana markkinoilla tarjoamme asiakkaillemme Bermanto@360-kokonaispaketin lattian detaljisuunnittelusta aina pintakäsittelyyn ja huoltoon asti.

Olemme haluttu työnantaja ja panostamme osaaviin työntekijöihin. Lue lisää osoitteessa www.bermanto.fi

Toimintamme laajentuessa nopeasti haemme joukkoomme

Ratkaisumyyjää

Toteuttamaan ja kehittämään projekti- ja materiaalimyyntiä yhdessä muun myyntitiimimme kanssa.

Tehtävä on keskeisessä asemassa liiketoiminnassamme ja teet aktiivisesti yhteistyötä oman organisaatiomme sekä päämiestemme kanssa löytääksesi asiakkaalle juuri hänelle oikea lattiaratkaisu. Kehität palvelutarjontaamme sekä tuot oman työpanoksesi tuotannon ja asiakasrajapinnan väliin sekä etsit aktiivisesti uusia mahdollisuuksia markkinoilta. Toimipisteesi sijaitsee Keravalla ja vastuualueena on koko Suomi.

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta betonilattia-alasta, mutta arvostamme ennen kaikkea kokemusta vaativista ratkaisu- ja palvelumyynnin tehtävistä B2B –markkinoilla. Hahmotat toiminnallisia kokonaisuuksia, olet hyvä neuvottelija sekä johdonmukainen ja määrätietoinen kehittäjä. Kommunikoit mielelläsi myös englannin kielellä. Me puolestamme tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkovkonaisuuden kasvavassa yrityksessä sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Teemu Turunen, puh. 040 727 6568 (arkisin klo 14-17).

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 18.9.2020 mennessä sähköpostilla hakemukset@bermanto.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi