Ryhmäpäällikkö ja Suunnittelija tai Projekti-insinööri

Päivämäärät Julkaistu 2.7.2018 Hae viimeistään 31.7.2018

Ryhmäpäällikkö, turvalaitesuunnittelu

Etsimme energiseen joukkoomme turvalaitesuunnittelun ryhmäpäällikköä.

Voit valita Pirkkalan, Mikkelin tai Helsingin toimipisteistä sinulle parhaiten sopivan.

Suunnitteluryhmän tehtäviin kuuluvat mm. radan turvalaite- ja radan apujärjestelmien suunnittelutehtävät ST-urakoissa, erillisissä suunnittelusopimuksissa sekä sisäisissä suunnittelutehtävissä. Suunnitteluryhmä toimii aktiivisesti yhteistyössä toteuttavan organisaation kanssa. Tulet työssäsi vastaamaan turvalaitesuunnitteluryhmän kehittämisestä, turvalaitesuunnittelun tarjouslaskennasta ja myynnistä sekä projektien johtamisesta muun organisaation tukemana.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. diplomi-insinööri, sähkö- tai automaatioinsinööri) sekä vahva kokemus rautateiden turvalaitejärjestelmien perussuunnittelusta. Arvostamme lisäksi kokemusta turvalaitteiden perussuunnittelun projektipäällikön tehtävistä, tietomalliosaamista ja ruotsin kielen taitoa.

Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot vähintään suomeksi ja englanniksi. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Sinulla on erinomainen paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustushalukkuutta ja joustoa työajoissa.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Meillä on mukavat työkaverit, hyvä yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suunnittelupäällikkö Timo Hartikainen osoitteessa timo.hartikainen@winco.fi

Odotamme hakemustasi! Toimithan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävän heti siihen sopivan henkilön löydyttyä. CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää meille osoitteeseen timo.hartikainen@winco.fi. Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 31.7.2018.

Suunnittelija tai Projekti-insinööri, turvalaitesuunnittelu 

Etsimme energiseen joukkoomme suunnittelijaa tai projekti-insinööriä turvalaitteiden rakentamissuunnitteluryhmään. Voit valita Pirkkalan, Mikkelin tai Helsingin toimipisteistä sinulle parhaiten sopivan.

Rakentamissuunnitteluryhmän tehtäviin kuuluu mm. radan turvalaite- ja apujärjestelmien suunnittelu- sekä käyttöönottotehtävät erilaisissa projekteissa. Suunnitteluryhmä toimii aktiivisesti yhteistyössä projektia toteuttavan organisaation kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö- tai automaatioinsinööri) sekä vahva kokemus rautateiden turvalaitejärjestelmien suunnittelusta ja käyttöönottotehtävistä. Lisäksi arvostamme seuraavia osaamisalueita ja pätevyyksiä:

  • Releasetinlaite Siemens DrS
  • Releryhmäasetinlaite Siemens SpDrs-60VR
  • Tietokoneasetinlaite Siemens SIMIS C
  • Tietokoneasetinlaite Mipro MiSo TCS
  • Tietokoneasetinlaite Thales ESTW L90-5
  • Turvalaiteasentajan pätevyys
  • Functional Safety -pätevyys

Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Sinulla on erinomainen paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustushalukkuutta ja joustoa työajoissa.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Meillä on mukavat työkaverit, hyvä yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suunnittelupäällikkö Timo Hartikainen osoitteessa timo.hartikainen@winco.fi.

Odotamme hakemustasi! Toimithan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävän heti siihen sopivan henkilön löydyttyä. CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää meille osoitteeseen jani.vaisanen@winco.fi. Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 31.7.2018.

 

Winco on osa GRK-konsernia

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi