Kokeile kuukausi maksutta

Sähköinsinööri (2kpl)

Nurmijärven kunta
Sijainti Nurmijärvi
Päivämäärät Julkaistu 16.1.2023 Hae viimeistään 30.1.2023

Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö

Haemme ympäristötoimialan tilakeskukseen

Kahta sähköinsinööriä

Tule rakentamaan Nurmijärven kasvua ja hyvinvointia toimitilahallinnon, kiinteistöjohtamisen ja rakennuttamisen asiantuntijoiden tiimiimme! Etsimme nyt kahta sähköinsinööriä vahvistamaan tiimiämme.

Tilakeskuksessa on hyvä yhdessä tekemisen meininki ja töitä riittää. Kunta omistaa lähes 200 kiinteistöä ja seuraavien viiden vuoden talonrakennusinvestointimme ovat noin 100 milj. euroa.

Oletko kokenut ammattilainen? Hae sähköinsinööriksi (senior)!

Sähköinsinöörinä toimit sähkötekniikan asiantuntijana kunnan rakennushankkeissa ja sähkötekniikan järjestelmien kehittämisessä. Vastaat talonrakennushankkeiden ja kiinteistöjen sähkötekniikan suunnittelusta ja rakennuttamisesta sekä huolehdit sähköteknisistä hankinta-asioista. Jos sinulla on sähköinsinöörin tutkinto tai vastaava tutkinto ja 1. luokan sähköpätevyyden lisäksi riittävä kokemus edellä mainituista tehtävistä, odotamme hakemustasi!

Hae 30.1.2023 klo 15 mennessä!

Haluatko kasvaa sähkötekniikan asiantuntijana? Hae sähköinsinööriksi (junior)!

Onko sinulla sähköinsinöörin tutkinto? Huomioimme valinnassa myös vastavalmistuneet, joten jos haluat kasvaa sähkötekniikan asiantuntijaksi monipuolisessa tehtävässä, tervetuloa joukkoomme!  Sähköinsinöörinä toimit sähkötekniikan asiantuntijana erityisesti kiinteistöjen ylläpitotehtävissä. Osallistut myös rakennushankkeisiin ja sähkötekniikan järjestelmien kehittämiseen.

Hae 30.1.2023 klo 15 mennessä!

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja osittainen etätyö on mahdollista. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valinnassa sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu myös kuntaamme Instagramissa @nurmijarvi_paremmanarjenilmio ja Facebookissa @Nurmijärven kunta.

www.nurmijarvi.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat