Kokeile kuukausi maksutta

Sähköinsinööri

Haminan kaupunki
Sijainti Hamina
Päivämäärät Julkaistu 5.8.2022 Hae viimeistään 5.9.2022

Tule kanssamme rakentamaan maailmanluokan pikkukaupunkia Haminaa!

Etsimme osaavaan ja innostuneeseen työyhteisöömme aktiivista ja motivoitunutta

SÄHKÖINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Sähköinsinöörinä ylläpidät sekä kehität omalta osaltasi kaupungin kiinteistöjen talotekniikkaa ja kiinteistöomaisuutta. Talotekniikan asiantuntijan monipuolisiin tehtäviin kuuluu sähkö-, turva-, automaatio- ja tietoliikennejärjestelmien ylläpidon kilpailutus, koordinointi ja kehittäminen sekä, kokemuksen ja osaamisen mukaan, uudis- ja peruskorjaushankkeiden rakennuttamis- ja valvontatehtävät. Sähköinsinööri tekee tiivistä yhteistyötä koko kiinteistö- ja aluepalveluiden henkilöstön ja erityisesti LVI-insinöörin kanssa, joka toimii aisaparina taloteknisissä asioissa. Digitaalisuuden ja uuden teknologian parissa työskentely on suuressa roolissa sähköinsinöörin tehtävänkuvassa.

Odotamme hakijalta sähkötekniikan insinöörin tutkintoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä ennen kaikkea positiivista asennetta ja aikaansaavaa työotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää jo kertynyttä kokemusta alalta sekä ammattitaidon jatkuvaa kehittämistä. Työnantaja on valmis tarjoamaan lisäkoulutusta tehtävään tarvittavilta osin.

Tehtävässä on etua alan suunnittelu-, urakointi- tai rakennuttajatehtävien kokemuksesta sekä julkisen hankintamenettelyn ja tilaajavelvoitteiden tuntemuksesta. Myös sähköalan suoritetut pätevyydet katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hautessasi voit esittää palkkatoiveen. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaika.

Haminan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun sekä kattavan työterveyshuollon. Olemme savuton työpaikka.

Tehtävään haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo PL 70, 49400 Hamina.
Hakuaika päättyy 5.9.2022 klo 12.00.

Lisätietoja sähköinsinöörin tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Sami Kahila, 0400 557 816 tai sami.kahila@hamina.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi