Kokeile kuukausi maksutta

Sähköinsinööri

Nokian kaupunki
Sijainti Nokia
Päivämäärät Julkaistu 16.5.2023 Hae viimeistään 2.6.2023

Nokian kaupungin konsernipalveluihin kuuluvassa tilapalveluissa on haettavana sähköinsinöörin toimi.

Nokian kaupungin tilapalveluiden tehtävänä on tukea kaupunkiorganisaation toimintaa järjestämällä toimintaan sopivat tilat ja niihin liittyvät palvelut. Tulosalueella työskentelee noin 50 henkilöä. Tilapalveluissa työskentelee kiinteistöhallinnon, ylläpidon ja rakennuttamisen tehtävissä 14 asiantuntijaa. Tilapalvelut hallinnoi kaupungin kiinteistökantaa, joka käsittää yli 100 kiinteistöä.

Nokian kaupunki investoi vahvasti tulevaisuuteen. Käynnissä on mittava rakentamisohjelma, hyvinvointikeskuksen, palloiluhallin ja Siuro-Linnavuoren alueen päiväkodin rakentaminen on käynnissä. Valmistelemme investointiohjelman mukaisia koulu- ja päiväkotihankkeita sekä uimahallihanketta. Ylläpidämme olemassa olevaa kiinteistökantaa rakentamisohjelman sekä vuosikorjausohjelman mukaisesti.

Tarjoamme vastuullisen näköalapaikan kasvavan ja kehittyvän kaupungin rakentamisessa ja ylläpidossa. Sähköinsinöörin vastuulle kuuluu kaupungin toimitilojen sähköteknisten järjestelmien omistajan tehtävät, asiantuntijatehtävät rakennuttamisessa ja kiinteistöjen ylläpidossa, sähköteknisten järjestelmien vuosikorjausten ohjaus ja valvonta.

Sähköinsinööri tekee tiivistä yhteistyötä ylläpidon talotekniikan asiantuntijan kanssa. Tehtävänkuvausta voidaan tarkentaa tehtävään valitun henkilön osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää vähintään tehtävään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa (AMK) tai aiempaa insinöörin tutkintoa ja käytännön kokemusta suunnittelusta tai rakennuttamisesta. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa henkilöauton ajokorttia.

Arvostamme kokemusta sähkötöiden valvonnasta ja urakoinnista sekä hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Kokemus julkisesta rakentamisesta, sähköpätevyys S2 sekä oman auton käytön mahdollisuus katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti, mutta tehtävään voi esittää palkkatoivomuksen.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus (Suomen Terveystalo, työterveyshuolto) terveydentilastaan. Lisäksi tehtävään valitusta henkilöstä teetetään turvallisuusselvitys.

Tehtävää haetaan sähköisesti 2.6.2023 klo 12 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi Hakulomakkeen liitteeksi tulee liittää ansioluettelo tai CV skannattuna.

Lisätietoja antavat rakennuttamispäällikkö Sinikka Vähämaa, puh. 040 632 7861 ja tilapalvelujohtaja Kirsi Maijala puh. 040 592 7825, sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat