Kokeile kuukausi maksutta

Sektorijohtaja (Maa, kallio ja ympäristö)

WSP Finland Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 24.1.2023 Hae viimeistään 12.2.2023

Me luomme kestävää ympäristöä – haluatko johtaa sen suuntaa?

Ympäristö-, geo- ja kallioliiketoimintamme on vahvassa kasvussa. Palvelumme ulottuvat strategisesta kestävyysohjauksesta ympäristöauditointeihin ja vaikutusten arvioinneista käytännön suunnitteluratkaisuihin. Teemme tiivistä yhteistyötä yrityksemme 65.000 kansainvälisen asiantuntijan verkostossa, tuoden eri maiden parhaat käytännöt ja innovaatiot myös paikallisiin hankkeisiin. Toteutamme ja tuemme asiakkaidemme kestävän toiminnan tavoitteita Suomessa ja ympäri maailman.

Edeltäjän siirtyessä uusiin haasteisiin haemme tälle toiminnalle

sektorijohtajaa

kasvattamaan liiketoimintaa ja rakentamaan innostavaa työyhteisöä.

Sinulla on vahva näkemys toimialan kehityksestä ja vakuutat sillä asiakkaat, muut sidosryhmät ja omat ihmiset. Haluat olla omalla johtajuudellasi ja esimerkilläsi rakentamassa toimialan parasta työympäristöä.

Sinulla on sopiva koulutus suunnittelu- ja konsultointialalle, useamman vuoden johtamiskokemus sekä näyttöä liiketoiminnan kasvattamisesta ympäristö-, geo- ja kallioliiketoiminnassa.

Vastaat sektorin kasvustrategian luomisesta sekä strategian toimeenpanosta sekä taloudellisesta tuloksesta. Toimit WSP Finlandin johtoryhmän jäsenenä sekä sektorin liiketoimintajohtajien esihenkilönä ja haastat organisaatiota tuottamaan parhaat mahdolliset tulokset. Ennen kaikkea varmistat asiakkaiden odotusarvon täyttymisestä myös omalla toiminnallasi avainasiakkaiden kanssa.

Me tarjoamme sinulle menestyvän liiketoiminnan ja 80 asiantuntijan tiimin omassa sektorissasi, 700 hengen työyhteisön Suomessa ja 65.000 kollegaa ympäri maailman. Liiketoimintasi henkilöstö on Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa, joten toivomme sinun sijoittuvan jonnekin näistä paikoista. Pääkonttorimme sijaitsee keskeisellä paikalla Pasilan Triplassa Helsingissä.

Lue lisää sektorin palveluista >>

Lue lisää WSP:stä työnantajana ja eduistamme >>

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä toimitusjohtaja Harri Yli-Villamoon, 040 548 7575, 27.1. klo 15.15-16.00 tai 31.1. klo 15-16.

Jätä hakemuksesi 12.2. mennessä täältä >.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat