Siltainsinööri

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 30.9.2021 Hae viimeistään 13.10.2021

Haemme nyt Tampereelle siltainsinööriä suunnittelu- ja ylläpitotehtäviin.

Pirkanmaan ELY-keskuksessa liikenne ja infrastruktuuri -vastuualueella tienpidon suunnitteluyksikössä on avoinna siltainsinöörin tehtävä. Siltainsinöörin keskeisenä tehtävänä on vastata Pirkanmaan ELY-keskuksen toiminta-alueella olevien siltojen ylläpidon suunnittelusta ja toimenpiteiden hankinnasta, korjaushankkeiden suunnitteluttamisesta sekä siltoja koskevista muista asiantuntijatehtävistä. Tehtävään valittavan henkilön taustan ja kiinnostuksen mukaan siltainsinöörin tehtävään voi sisältyä myös tiesuunnitelmien ja uudiskohteiden siltasuunnitelmien teettämistä sekä sillankorjauskohteiden rakennuttamista.

Hakijalta odotamme

Hakijalta odotamme soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (diplomi-insinööri tai insinööri (AMK), siltoihin ja niiden suunnitteluun liittyvää asiantuntemusta, hyvää yhteistyökykyä sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kehittämisvalmiuksia ja pitkäjänteisyyttä sekä verkostomaista työskentelytapaa.
Odotamme hakijalta lisäksi tehtävän hoidon kannalta keskeisten säädösten ja ohjeiden tuntemusta.

Lue lisää ja hae viimeistään 13.10. osoitteessa valtiolle.fi >

Lisätietoja tehtävästä

Tero Haarajärvi
yksikön päällikkö
Puhelin 0205 036 223
etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi