Sisäilma-asiantuntija, projektisuunnittelija

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 6.3.2020 Hae viimeistään 23.3.2020

Kiinnostaako monipuolinen työ rakennusten parissa? Kaupunkiympäristön toimialan rakennetun omaisuuden hallintapalveluun haetaan sekä sisäilma-asioiden että viestinnän asiantuntijaa vahvistamaan kaupungin kymmenhenkistä sisäilmatiimiä. Tule tekemään kanssamme Helsingistä maailman toimivinta kaupunkia.

Sisäilma-asiantuntija
(työavain KYMP-02-2-20)

Sisäilma-asiantuntija ohjaa kaupungin palvelurakennusten sisäilma- ja kosteusteknisiä, LVIA-, haitta-aine- ja muita rakennusteknisiä tutkimuksia, linjaa tutkimusten perusteella tehtäviä korjauksia sekä osallistuu asiantuntijana kohteiden korjaushankkeisiin ja sisäilmaviestintään.

Projektisuunnittelija
(työavain KYMP-02-1-20)

Projektisuunnittelija laatii kiinteistöihin liittyviä tiedotteita ja selvityksiä, vastaa tietopyyntöihin ja palautteisiin sekä kehittää viestintä- ja vuorovaikutustapoja.

Tarjoamme osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Kysy rohkeasti lisää tehtävistä ja toimintaympäristöstä ja jätä hakemuksesi viimeistään maanantaina 23.3. klo 16 osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimet ohjaavat suoraan ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi