Suunnitteluinsinööri ja suunnittelija katusuunnitteluun

Riihimäen kaupunki
Sijainti Riihimäki
Päivämäärät Julkaistu 29.4.2020 Hae viimeistään 15.5.2020

Suunnitteluinsinööri ja suunnittelija katusuunnitteluun

Riihimäen kaupunki, Teknisen palvelukeskuksen toimialue

Osaatko suunnitella kaikille käyttäjäryhmille toimivan, turvallisen ja viihtyisän kadun? Oletko työtä pelkäämätön joukkuepelaaja, jolla on näkemystä toimivasta ja viihtyisästä katuympäristöstä? Osaat myös pitää oman pääsi. Hienoa jos tunnet kaavoituksen salat ja vesihuollon kiemurat. Tule meille töihin!

Riihimäen kaupunki etsii vakituiseen virkasuhteeseen suunnitteluinsinööriä ja työsuhteeseen suunnittelijaa teknisen palvelukeskuksen toimialueelle. Riihimäellä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kunnallistekniikan suunnittelun vastuualueella tarjoamme Sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät tiimissä, joka vastaa kaupungin katujen, puistojen ja muiden yleisten alueiden kehittämisestä entistäkin viihtyisämmäksi ja toimivammaksi. Plussana saat loistavat työkaverit!

Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisenkokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävän kuvaus

Suunnitteluinsinööri ja suunnittelija vastaavat kunnallistekniikan suunnitelmien laadinnasta/teettämisestä ja siihen liittyvästä rakentamisen ohjauksesta sekä osallistuvat maankäytönsuunnitteluun katu- ja liikenneteknisinä asiantuntijoina. Suunnittelijat osallistuvat ja tukevat rakennuslupaprosessissa sekä osallistuvat sijoituslupien myöntämisprosessiin. Käytössämme on Nova Point -suunnitteluohjelma.

Kelpoisuusvaatimuksena molempiin tehtäviin on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi insinööritutkinto. Hakijoille luetaan eduksi katu- ja yleisiä alueita koskevan lainsäädännön ja kaupungin hallinnollisten menettelyiden tuntemus. Huomioimme myös uransa alussa olevat hakijat.

Palvelussuhteiden ehdot määräytyvät teknisen sopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävät alkavat 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 36,75h/viikko. Tehtävissä on kuuden kuukauden koeaika. Valittavien henkilöiden on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jos tunnistat itsesi edellä olevasta kuvauksesta ja tiedät olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus osoitteessa kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy pe 15.5.2020 klo 14.30. Haastattelut pyritään järjestämään pikimmiten hakuajan päätyttyä, 12.6.2020 mennessä.

Yhteystiedot
Lähempiä tietoja antaa liikennesuunnittelija Anna-Maija Jämsén,
anna-maija.jamsen@riihimaki.fi p. 050 590 7759 tai
vt. katupäällikkö Maria Vasko, maria.vasko@riihimaki.fi p. 040 860 9882
Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti Kuntarekryn kautta.
Mahdolliset paperihakemukset osoitteella
Riihimäen kaupunki, tekninen palvelukeskus, PL 125, 11101 Riihimäki.
Kirjekuoreen merkintä: ”Hakemus suunnitteluinsinöörin tehtävään” tai
vaihtoehtoisesti ”Hakemus suunnittelijan tehtävään”.

Linkit työpaikkailmoituksiin

https://kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/suunnitteluinsinoori-289582-1/

https://kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/suunnittelija-289466/

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi