Suunnittelupäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 17.4.2019 Hae viimeistään 10.5.2019
Oletko kiinnostunut tuotannon yhteydessä suoritettavasta suunnittelusta? Haemme suunnittelutiimiimme kahta
SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat kohteiden elementtirungon suunnittelusta ja elementtisuunnittelutiimin ohjaamisesta. Osallistut erilaisiin kehitysprojekteihin sekä ratkaisujen kehittämiseen kohteiden hankevaiheessa yhdessä Parman myyntitiimin ja asiakkaidemme kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, tarkkaa työskentelytapaa sekä itsenäistä otetta työhön ja kykyä tiimin ohjaamiseen. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus rakennesuunnittelusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kansainvälisessä konsernissa sekä suunnittelutiimimme vahvan tuen tehtävässä menestymiseen. Pääset kehittymään osaavien kollegoiden kanssa, organisaatiossa, jossa työsi koetaan tärkeäksi! Strategiamme mukaisesti tavoitteemme on kasvattaa oman suunnittelun osuutta valmistamissamme kohteissa.

Suunnittelupäällikkönä voit työskennellä suunnitteluyksikössämme Vantaan Aviapoliksessa tai tehtaidemme yhteydessä Kangasalan tai Kotkan toimipisteissämme. Myös muut Parman toimipisteet ympäri Suomen voivat tulla kyseeseen.

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.5.2019 mennessä osoitteella rekrytointi@parma.fi. Käytä viestissäsi otsikointia ”Suunnittelupäällikkö”. Kerro hakemuksessasi myös miltä paikkakunnalta ensisijaisesti haet työtä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Pasi Salmela puh. 020 577 5161.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi