Suunnittelupäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 14.6.2019 Hae viimeistään 26.6.2019

Oletko asuinkiinteistökehityksen ammattilainen? Innostutko laadukkaiden kotien rakennuttamisesta pääkaupunkiseudun parhaille paikoille?

Tule SATOlle suunnittelupäälliköksi Helsinkiin

Haemme kokenutta seuraajaa eläkkeelle siirtyvälle suunnittelupäällikölle. Työssäsi suunnittelupäällikkönä vastaat tulevien SATO-kotien suunnittelusta. Kotimme ovat pääasiassa uudisrakennuskohteita ja useimmiten vuokra-asuntoja. Pääset osallistumaan asiantuntijana hanke- ja kaavakehitykseen, ja rakentamisen valmisteluvaiheen tehtäviä hoidat urakkasopimusvaiheeseen asti yhteistyössä rakennuttajapäällikön kanssa. Teet töitä satolaisten lisäksi monien sidosryhmiemme kanssa ja johdat suunnitteluvaiheessa projekteissa työskentelevien yhteistyökumppaneiden toimintaa.

Suunnittelupäällikkönä hahmotat isot kokonaisuudet, mutta ymmärrät myös yksityiskohtien merkityksen. Innostut ja innostat, haluat kehittyä ja kehittää. Työssäsi olet vuorovaikutuksessa monien tahojen kanssa ja omaat hyvät keskustelu- ja neuvottelutaidot. Tiedät, että sinun työsi lopputulos on kanssaihmisen koti, ja suhtaudut asumiseen intohimoisesti.

Toivomme, että sinulla on arkkitehdin tai rakennusalan diplomi-insinöörin/insinöörin tutkinto sekä vähintään viiden vuoden kokemus monipuolisista ja vastuullisista asuntorakennuttamisen tehtävistä tilaajan, urakoitsijan tai rakennuttajan palveluksessa.

Arvostamme kovasti käytännön kokemusta tietomallipohjaisesta suunnittelusta tai sen ohjaamisesta ja hyödyntämisestä rakennuttamisprosessissa. Toivomme, että sinulla on kykyä ohjata suunnitteluratkaisuja kustannustietoisesti kohtuuhintaisen asumisen ja elinkaaritalouden tavoitteet huomioon ottaen. Panostamme SATOssa hiilineutraaleihin suunnitteluratkaisuihin, joten jos sinulla on jo osaamista tällä osa-alueella, olet entistä arvokkaampi työnhakija!

SATOssa saat työkavereiksesi asumisen ja asuntorakennuttamisen rautaisia asiantuntijoita. Meillä on rima korkealla, kannustamme ideoimaan, pidämme huolta työhyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä.
Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan uuden satolaisen löydyttyä.

Hae paikkaa ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.6.2019.

Lisätietoa tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Jarkko Liuska, p. 040 132 6904, parhaiten tavoitettavissa ma 17.6. klo 9-10, ti 18.6. klo 12-14 ja ma 24.6. klo 14-16.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi