Suunnittelupäällikkö

Sijainti Joensuu
Päivämäärät Julkaistu 23.6.2020 Hae viimeistään 7.8.2020

Joensuun kaupungin Kaupunkiympäristön toimiala etsii
Suunnittelupäällikköä

Joensuu on yli 76 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki. Kaupunkiympäristön toimiala hakee suunnittelupäällikköä yhdyskuntatekniikan tulosalueelle. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen paikan joukkueessa, joka vastaa koko kaupungin katujen, puistojen, liikuntapaikkojen ja muiden yleisten alueiden kehittämisestä.

Suunnittelupäällikön tehtäviä ovat mm. yhdyskuntateknisten yleis- ja rakennussuunnitelmien laatimisen ohjaus ja koordinointi sekä asiantuntijatehtävät yleis- ja asemakaavoitusvaiheissa, kaupungin omien suunnitteluresurssien käytön koordinointi sekä suunnittelukonsulttien ohjaaminen. Lisäksi tehtävään voidaan sisällyttää erilaisia kehittämistehtäviä tai erityisosaamisalueiden tehtäviä valittavan henkilön vahvuuksien mukaan.

Edellytämme valittavalta henkilöltä teknisen alan soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa insinöörin tutkintoa ja kokemusta infrarakenteiden suunnittelusta. Arvostamme kykyä ja kokemusta suunnitteluprojektien vastuulliseen ohjaamiseen, hyviä yhteistyötaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä tietokoneavusteiseen suunnitteluun. Lisäksi mallipohjainen suunnittelukokemus ja Novapoint-suunnitteluohjelmiston tuntemus on eduksi tehtävässä onnistumisessa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa
joensuu.fi/toihin-kaupungille

Hakuaika päättyy perjantaina 7.8.2020 klo 15.00.

Lisätietoja antavat:
suunnittelupäällikkö Timo Ritala, p. 050 566 1432, timo.ritala@joensuu.fi
kaupungininsinööri Tero Toivanen, p. 050 310 9779, tero.toivanen@joensuu.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi