Kokeile kuukausi maksutta

Suunnittelupäällikkö

Oulun kaupunki
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 23.9.2022 Hae viimeistään 7.10.2022

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden tavoitteena on ympäristöystävällinen, toimiva ja viihtyisä Oulu. Työyhteisömme on innovatiivinen, yhteistyöhakuinen, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut.

Haemme nyt

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

vakinaiseen virkaan Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden Kadut ja liikenne -yksikköön.

Suunnittelupäällikön tehtävässä johdat ja kehität Kadut ja liikenne -yksikön suunnittelutiimin toimintaa. Vastaat katujen ja muiden yleisten alueiden suunnitteluhankkeiden ohjelmoinnista ja siitä, että hankkeet valmistellaan, suunnitellaan ja hyväksytään maankäytön toteuttamisohjelman, työpaikka-alueiden toteuttamisohjelman ja saneerausohjelmien edellyttämissä aikataulussa. Suunnittelupäällikkönä toimit suunnitteluhankkeissa projektipäällikkönä ja asiantuntijana sekä muissa toimialan hankkeissa kunnallistekniikan asiantuntijana.

Kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään usean vuoden kokemusta katujen ja muiden yleisten alueiden suunnitteluhankkeiden projektinjohtamisesta sekä kunnallistekniikan asiantuntijuutta, esimieskokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9155/2022. Hakemukset on toimitettava 7.10.2022 klo 15.00 mennessä. Virkaa aiemmin hakeneet otetaan haussa huomioon.

Lisätietoja
http://www.ouka.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupungininsinööri Tapio Siikaluoma, p. 044 703 2114 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Kadut- ja liikenne -yksikkö
Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi