Syksyksi uusi työ? Hoida homma helposti Värväämö Agentin avulla!

Värväämö
Päivämäärät Julkaistu 26.6.2019 Hae viimeistään 30.8.2019
Oletko harkinnut vaihtaa työpaikkaa? Etsimme syksylle useille asiakasyrityksillemme vakituisiin tehtäviin muun muassa:
  • työnjohtajia,
  • vastaavia mestareita,
  • työpäälliköitä, projektipäälliköitä,
  • työmaa-/projekti-insinöörejä sekä
  • laskenta- ja hankintainsinöörejä.

Värväämö Agentti on palvelu, joka etsii rakennusalan työnjohtajille ja toimihenkilöille kiinnostavimmat työmahdollisuudet. Kauttamme tavoitat yhdellä hakemuksella yli 500 rakennusalan yritystä moderneista pörssiyhtiöistä pienempiin perheyrityksiin. Palvelumme on suunnattu rakennusalan osaajille, jotka miettivät uusia vaihtoehtoja urallaan. Yhteistyökumppaneita meillä on monta, tässä heistä muutama: Fira, InfraOne, Hartela, R4 Korjausurakointi, Sähkö Arina, EKE, NHK Rakennus sekä Rakennuskultti.

Värväämö agentti tekee työnhausta helppoa kääntämällä sen päälaelleen – jatkossa sinun toiveesi ratkaisevat! Kuuntelemme uratoiveesi, kartoitamme osaamisesi ja etsimme kiinnostavimmat työpaikat. Toimimme kuin agenttitoimisto – siis ihan niin kuin leffatähdillä. Palvelu on sinulle myös täysin ilmainen. Eikä haittaa, vaikka et olisi heti valmis hyppäämään uusiin tehtäviin – toimitaan sinun aikataulusi mukaan!

Viimeisen vuoden aikana noin 50 rakennusalan toimihenkilöä löysi uuden työpaikan Värväämö Agentin avulla. Tutustu tästä linkistä Habin tarinaan, joka löysi kauttamme niin työ- kuin harjoittelupaikankin.

Klikkaa ja lue lisää Värväämö Agentti -palvelusta!

Lisätietoja Värväämöstä ja työmahdollisuuksistamme saat Värväämön Sonja Vainiolta, 040 508 5162 tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Ajalla 15.7.–7.8. lisätietoja antaa Juho Palosaari 050 514 9958 tai juho.palosaari@varvaamo.fi.

Hae heti >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi