Takuutyönjohtaja

Peab Oy
Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 13.12.2021 Hae viimeistään 31.12.2021

Haemme nyt Jyväskylän yksikköömme takuutyönjohtajaa. Tehtäviisi kuuluvat takuu- ja jälkitöiden johtaminen ja raportointi. Sinulla on rakennusalan kokemusta sekä rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus. Pystyt hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti sovitussa aikataulussa pysyen. Olet ulospäin suuntautunut, sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kyky toimia asiakkaiden kanssa. Asuntokauppalain ja YSE:n tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän suuressa pohjoismaisessa rakennuskonsernissa, kivat työkaverit sekä viihtyisän työympäristön.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Timo Riikonen, puh. 040 514 5900, timo.riikonen@peab.fi.

Peabilla pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa. Meille vastuullisuus ja välittäminen sekä paikalliset ja sosiaaliset kriteerit ovat tärkeitä. Teemme elinkaaren kestäviä ratkaisuja. Peabilla saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja hankkia kokemusta erilaisissa työtehtävissä ja monipuolisissa kohteissa. Meille on tärkeää, että jaat ydinarvomme luotettava, kehittyvä, henkilökohtainen ja käytännönläheinen, sillä ne kuvastavat meitä peabilaisia ja ovat toimintamme perusta. Haluatko rakentaa tulevaisuuden yhteiskuntaa kanssamme?

Viimeinen hakupäivä 31.12.2021

Hae tehtävää täältä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi