Kokeile kuukausi maksutta

Takuutyönjohtaja

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 21.9.2022 Hae viimeistään 9.10.2022

Haemme takuutyönjohtajaa pääkaupunkiseudulle

Pääkaupunkiseudulla rakennamme esimerkiksi merellisiä vuokra-asuntoja Kruunuvuorenrantaan, raitiovaunu- ja bussivarikon Ruskeasuolle sekä APC-lentokenttähotellin Vantaalle.

Takuutyönjohtajana tehtäväsi on varmistaa, että asiakkaamme on tyytyväinen kohteeseen. Olet asiakkaidemme yhteyshenkilö kohteiden vastuuaikana ja huolehdit, että vastuullasi olevien kohteiden asiakasyhteydenottoihin tartutaan. Vastaat tiedottamisesta, asiakasyhteydenottojen ja reklamaatioiden käsittelystä, takuutöiden organisoinnista, resursoinnista ja työnjohdosta sekä vuosi- ja takuuajan jälkeisten tarkastusten järjestämisestä. Yhdessä osaavan tiimimme kanssa huolehdit siitä, että vastuullamme olevat velvoitteet tulevat täytetyiksi ja että työsi kautta kerätty oppi välittyy työmaalle. Työmaille olet asiakkaan kokeman laadun asiantuntija. Tarkoituksena on, että aloitat vuonna 2021 valmistuneella Helsingin ATT:lle rakennetulla asuntokohteella, mutta siirryt myöhemmin toimitilakohteiden puolelle.

Menestyt tässä tehtävässä asiakaslähtöisen asenteesi ja erinomaisten sosiaalisten taitojesi ansiosta. Et pelkää tarttua asioihin ja hyödynnät sujuvasti erilaisia järjestelmiä. Teet tehtävässä tiivistä yhteistyötä hankinnan, tuotannon ja suunnittelunohjauksen kanssa. Yhdessä asiantunteva tiimimme varmistaa, että asiakkaalle annetut lupaukset lunastetaan. Älä kuitenkaan jätä hakematta, vaikka nämä saappaat tuntuisivat vielä liian isoilta – työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tarpeen mukaan kokeneet kollegasi tukevat sinua tehtävässäsi.

Ensisijainen työskentelypaikkasi on Helsinki/Jätkäsaari. Tulevaisuudessa haluamme kuitenkin hyödyntää osaamistasi myös muilla projekteillamme.

Työpäällikkö Patrik Porkka (p.040 136 7889, patrik.porkka@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • soveltuvaa koulutusta
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Arvostamme aiempaa kokemusta rakennusalan toimihenkilötehtävistä. Katsomme eduksi myös aiemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä sekä monipuolisen tietotekniikkaosaamisen.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

 

 

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi