Kokeile kuukausi maksutta

Takuutyöpäällikkö

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 9.5.2023 Hae viimeistään 21.5.2023

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle

Takuutyöpäällikköä

Vastuullasi on pääkaupunkiseudun vuositakuutöiden työpäällikön tehtävät. Vastaat Urakkakohteiden, KVR-urakkakohteiden ja RS-tuotannon osalta vuositakuutöiden sujuvasta toteutuksesta. Vastaat myös takuutöiden laadullisesta, aikataulullisesta ja kustannuksien hallinnasta sekä seurannasta. Lisäksi toimit lähiesimiehenä takuutöiden työnjohtajille.

Odotamme Sinulta talonrakennusalan koulutuksen (esim. rakennusmestari, -insinööri tai DI) lisäksi aikaisempaa työkokemusta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta. Toivomme sinulta rohkeutta tehdä päätöksiä sekä aitoa yhteistyökykyä työyhteisön sisällä. Olet myös halukas jakamaan osaamistasi muille tiimin jäsenille.

Voit olla jo kokenut ammattilainen hakemaamme rooliin tai uusia haasteita etsivä työmaapäällikkö tai työnjohtaja.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut. Lisänä saat mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä näköalapaikan kehittyvään konserniin ja sen tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Janne Taskinen arkisin klo 15-16 välillä
puh. 050 416 9877.

Täytä sähköinen hakemus 21.5.2023 mennessä osoitteessa ura.pohjolarakennus.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat