Talorakentamisen vastaava työnjohtaja

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 4.2.2020 Hae viimeistään 28.2.2020

 

Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos Stara

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen vastaavaa työnjohtajaa rakennusprojekteihin. Tule pitämään kanssamme huolta kaupungin rakennuskannasta! Rakentajamme ovat erikoistuneet etenkin Helsingin kaupungin rakennusten korjaamiseen ja käytön aikaiseen remontointiin. Monet arvorakennusten ja erikoisrakenteiden korjaukset sekä entisöinnit ovat Staran käsialaa.

Mitä teet?

Johdat ja kehität kaupungin kiinteistöjen uudisrakentamis- ja peruskorjaustyömaita. Esimiehenä koordinoit ja aikataulutat töitä sekä vastaat työturvallisuudesta. Teet sujuvasti yhteistyötä niin viranomaisten, asiakkaiden kuin muidenkin sidosryhmien kanssa.

Sinulta luonnistuvat myös hallinnolliset työt. Osallistut urakoiden kustannuslaskentaan, laskutat tehdyistä töistä, teet hankintoja työmaille ja keräät tarvittavan aineiston kohteen luovutusta varten. Tarkennat suunnitelmia työn edetessä sekä arvioit lisä- ja muutostöiden tarvetta. Olet vastuussa omalta osaltasi myös työmaan työturvallisuudesta.

Kuka olet?

Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto. Eduksesi luetaan muutaman vuoden kokemus avoinna olevaa tehtävää vastaavista töistä.

Olet tavoitteellinen, yhteistyökykyinen ja taitava verkostoituja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet mielelläsi yhteistyötä Staran muiden osastojen ja asiakkaiden kanssa.

Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme vaihtelevan tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Vain Helsingin kaupungin Helbit-järjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Jarmo Heinänen, arkisin klo 7-15.30 puh. 09 310 76195, jarmo.heinanen@hel.fi.

Täytä hakemuksesi 13.2. klo. 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on STARA-05-6-20.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi