Kokeile kuukausi maksutta

Talotekniikan asiantuntija

Raision kaupunki
Sijainti Raisio
Päivämäärät Julkaistu 1.4.2022 Hae viimeistään 7.4.2022

TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJA

Raision kaupunki

Haemme Raision kaupungille vakituiseen työsuhteeseen kehittämismyönteistä talotekniikan asiantuntijaa. Talotekniikan asiantuntija sijoittuu tilapalveluihin suunnittelu- ja rakennuttamisyksikköön.

Tehtäviisi kuuluu vastata LVISA -projektien suunnittelun ohjauksesta, rakennuttamisesta sekä valvonnasta. Pääset edistämään ja kehittämään kaupungin kiinteistöjen energiatehokkuutta uudis- ja peruskorjaushankkeissa sekä ylläpitotoiminnassa. Lisäksi osallistut asiantuntijana sisäilmastotyöryhmän toimintaan.

Työsuhteen kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto sekä kokemusta toimialaan liittyvistä tehtävistä.

Eduksi katsotaan kokemus LVIA-suunnittelusta ja maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen. Toivomme julkisen hankintamenettelyn, tilaajavelvoitteiden ja rakennusalan yleisten sopimusehtojen tuntemusta.

Arvostamme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kokonaisuuksien hallintaa. Odotamme sinulta innostunutta ja motivoitunutta otetta työhön ja sen kehittämiseen.

Pärjäät joukossamme, kun sinulla on hyvä aktiivinen asenne, etkä pelkää ottaa tehtäviä hoitaaksesi myös oman toimenkuvasi ulkopuolelta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Virka täytetään 2.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden pituista koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointi-
järjestelmän kautta 7.4.2022 klo 15.00 mennessä. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä. Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa:
kiinteistöpäällikkö Ari Jalonen, puh. 040 515 4884
talotekniikan asiantuntija Reijo Vasama, puh. 040 078 1653
sähköposti: etunimi.sukunimi@raisio.fi
Hae paikkaa linkin kautta: Talotekniikan asiantuntija – Raision kaupunki

www.raisio.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi