Talotekniikan projektijohdon ja valvonnan aluepäällikkö

Rejlers Finland Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 26.10.2020 Hae viimeistään 3.11.2020

Etsimme Vantaalle talotekniikan projektijohdon ja valvonnan aluepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Työnantajasi on Planetcon Oy, joka on osa Rejlers Finland rakentamisen toimialaa ja vastaa Rejlers PM Talotekniikan toiminnasta ja kehittämisestä.

 

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin talotekniikan rakennuttaja- ja asiantuntijatehtäviin sekä lisäksi pääset kehittämään uuden Rejlers PM Talotekniikan toimintaa ja kasvua.

Tehtäviisi kuuluvat perustaa liiketoiminnalle uusi toimipiste Vantaalle, asiakashankinta ja henkilöstörekrytoinnit. Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistua talotekniikan rakennuttamis- ja asiantuntijatehtäviin sekä tulosvastuullisen aluepäällikön tehtävässä toimit tulevan henkilöstön esimiehenä.

Tukenasi sinulla on Planetconin ja Rejlersin osaaminen.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Voit olla joko nuori nouseva tähti tai kokeneempi konkari. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa talotekniikan koulutusta ja kokemusta
  • aikaisempaa kokemusta menestyksekkäästä myynnistä ja asiakaspalvelusta
  • kokemusta esimiehentehtävistä
  • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, somessa ja Tunto-palvelussa.

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 3.11.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Rejlers PM Talotekniikka (Planetconin toimitusjohtaja) Jari Vekkeli 040 564 9055, jari.vekkeli@planetcon.fi

Huom! Meillä on avoinna monia muitakin mielenkiintoisia tehtäviä talotekniikan asiantuntijoille. Katso lisää career.rejlers.fi

Planetcon on osa Rejlers Finlandin rakentamisen toimialaa. Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Tuhat asiantuntijaamme työskentelevät Suomessa yli 20 paikkakunnalla sekä Abu Dhabissa. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli noin 73 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi