Kokeile kuukausi maksutta

Talotekniikan projektipäällikkö (1 hlö) ja energia-asiantuntija (1 hlö)

Newsec
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 6.4.2023 Hae viimeistään 26.4.2023

Kiinnostaako sinua taloteknisten ja energiatehokkuuteen tähtäävien projektien parissa työskenteleminen tai jopa kokonaisen kiinteistöportfolion energiatehokkuuden parantaminen? Miltä kuulostaisi tehdä sitä maamme parhaassa kiinteistöjohtamisen yrityksessä ja yhdessä muiden kiinteistöliiketoiminnan ammattilaisten kanssa?

Haemme rakennuttamisen ja energiapalveluiden yksikköömme lisävahvistuksia – nimittäin sekä projektipäällikköä että energia-asiantuntijaa.

Energia-asiantuntijana vastaat asiakkaidemme kiinteistöportfolioiden energiajohtamisesta ja osallistut palvelun kehittämiseen yhdessä muiden tiimiläisten kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu kohde- ja salkkutason energiakulutuksen seuranta ja raportointi. Tuot myös esille kiinteistöissä havaittuja kulutuspoikkeamia ratkaisuehdotuksineen sekä laadit hankesuunnitelmia asiakkaidemme kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseksi. Hankesuunnitelmat ovat kokonaisvaltaisia tarkasteluja säästölaskelmineen ja ne voivatkin pitää sisällään taloteknisiä saneerauksia sekä uusiutuvan energian käyttöönottoon liittyviä ratkaisuja.

Talotekniikan projektipäällikkönä vastaat asiakkaidemme asuin- ja toimitilakiinteistöjen korjausprojektien johtamisesta. Projektipäällikkönä vastaat siis itsenäisesti projektien budjetista, aikataulusta, suunnittelunohjauksesta, kilpailutuksista, urakkasopimuksista, rakentamisen ohjauksesta ja tilanteen mukaan mahdollisesti myös toteutuksen valvonnasta. Projektisi ovat energiatehokkuusprojekteja sekä taloteknisiä saneerauksia, jotka voivat pitää sisällään esimerkiksi ilmanvaihdon modernisointia, rakennusautomaation uusimista tai valaistuksen päivitystä nykyaikaiseksi. Tämän lisäksi projektipäällikön tehtäviin voi kuulua taloteknisen asiantuntijana toimimista vuokralaismuutos- ja perusparannushankkeissa.

Molemmat työtehtävät ovat sisällöltään vaihtelevia ja tarjoavat mahdollisuuden vaikuttaa itse siihen, millaiseksi arkesi riveissämme tulee muodostumaan. Tylsää ei varmasti ole ja vastuuta on tarjolla sitä mukaa, kun pääset sisään hommiin. Kummassakin roolissa työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkuuksien kiinteistöpäälliköiden ja asiakkuuspäälliköiden kanssa. Raportoit ja viestit heille sekä asiakkaalle proaktiivisesti sovittujen asioiden etenemisestä.

Molemmissa tehtävissä kotikonttorisi on Helsingin toimipisteessämme, mutta me työskentelemme joustavasti myös etänä. Työt tulevat keskittymään pääosin pääkaupunkiseudun ympäristöön, mutta niitä saattaa toki olla muuallakin.

Starttisi Newsecillä

Sinut tullaan perehdyttämään tehtäviisi, asiakkuuksiin, järjestelmiimme sekä Newsecin arvioihin jo heti ensimmäisten työpäiviesi aikana. Tuletkin nopeasti huomaamaan työskenteleväsi aidosti arvojohdetussa yrityksessä. Arvomme Passion for Colleagues and ClientsExcellenceInnovation ja Integrity näkyvät kulttuurissamme, johtamisessa sekä liiketoiminnassamme. Tulemme varaamaan riittävästi aikaa varmistaaksemme, että saat hyvän startin uutena Newseciläisenä.

Tämän sinulle lupaamme

  • Meillä oikeasti viihdytään. Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä arjen sujuvuudesta. Tästä kertoo esimerkiksi toinen perättäinen Great Place To Work:n 2. sija suurten organisaatioiden joukossa. Olemme vahvasti arvojohdettu yritys – arvoihimme voit tutustua täällä.
  • Saat ympärillesi monipuolisen osaajien joukon ja kiinteistöalan rautaisimmat ammattilaiset. Pääset osaksi rakennuttamisen ja energiapalveluiden yksikköämme, joka muodostuu 29 ammattilaisesta, joilla on taustaa ja osaamista rakentamisen eri osa-alueilta. Vaikka työsi itsenäistä, tukea onkin aina saatavilla ja sitä mieluusti myös annetaan.
  • Pohjoismaiden ja Suomen suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla. Tämä voikin olla vasta ensiaskeleesi meillä.
  • Olemme tinkimättömiä tekemämme työn laadun suhteen, mutta meillä ei tarvitse jännittää tai puristaa mailasta. Hommia paiskimme tosissaan mutta emme koskaan liian vakavasti.
  • Koska haluamme kehittyä, haluamme sinunkin kehittyvän. Meille on tärkeää panostaa henkilöstömme osaamiseen ja kouluttamiseen. Onhan tekemisemme pitkäjänteistä ja pikavoittoja karsastavaa.

Näitä tarvitset, jotta pärjäät roolissasi

Projektipäällikkönä työskentely edellyttää sinulta ymmärrystä ja aiempaa kokemusta rakentamisesta ja talotekniikasta. Olet aiemmin työskennellyt rakennuttamisen parissa vastaavissa konsulttitehtävissä, suunnittelijana tai urakoitsijan organisaatiossa. Energia-asiantuntijana taustasi voi olla samankaltainen, mutta tehtävässä menestyäksesi talotekniikan ja energiatehokkuuden asiantuntijuus korostuu. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi taloteknisen alan insinööri tai diplomi-insinööri (LVIA, Sähkö, Energia).

Molemmissa tehtävissä menestymisesi kumpuaa halustasi ja kyvystäsi kantaa vastuuta. Tehtävät edellyttävät sitä, että kykenet ratkomaan ongelmia, tekemään päätöksiä ja haluat saattaa asiat loppuun. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva työssäsi. Tärkeää on myös, että tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja osaat kommunikoida sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Mikä kuitenkin on meille tärkeintä – etsimme ennen kaikkea kuitenkin porukkaamme sopivia kavereita!

Miltäs tämä kuulostaa? Laita ihmeessä hakemusta sisään ja kerro hieman itsestäsi!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Timo juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Timon tavoitat numerosta 050 388 3887. Voit myös laittaa sähköpostia timo.lappetelainen@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea täältä > löytyvän hakulomakkeen kautta 26.4.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös palkkapyyntösi. Voit myös kertoa, kumpi tehtävä sinua ensisijaisesti kiinnostaa. Toki katsotaan tätä vielä sitten yhdessäkin.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat