Talotekniikka-asiantuntija käyttöönoton kehitykseen ja -tukeen

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 1.11.2021 Hae viimeistään 14.11.2021

Haemme talotekniikka-asiantuntijaa käyttöönoton kehitys- ja tukitehtäviin Helsinkiin

Rakennusautomaation asiantuntijana olet tärkeässä roolissa merkittävimpien projektiemme toimivuuden varmistamisen (ToVa) prosessissa. Varmistat kunkin kohteen hallitun käyttöönoton. Katsot kulloistakin projektia, sen suunnitelmia ja sen toteutusta objektiivisesti. Perehdyt tilaajan vaatimuksiin ja käyttäjien tarpeisiin rakennuksen taloteknisten järjestelmien toimivuuden ja energiatehokkuusvaatimusten osalta, minkä perusteella auditoit talon tekniset ratkaisut ja toimivuuden. Koordinoit kaikkien taloteknisten järjestelmien testaukset, haet mahdolliset poikkeamat, selvität juurisyyt sekä huolehdit että ne tulevat hoidetuksi. Olet avainasemassa takaamassa, että lopputulos vastaa asiakkaamme odotuksia sekä laadulle ja energiatehokkuudelle asetettuja tavoitteita.

Työpöydälläsi on tyypillisesti yksi suuri hanke kerrallaan, mutta kiinnostuksestasi ja työmäärästäsi riippuen tarjoat asiantuntija-apuasi myös muille projekteille. Voit esimerkiksi valmistella jo seuraavaan projektiisi liittyviä tehtäviä tai osallistua suunnittelunohjaukseen ja haastaa suunnitelmia. Voimmeko tehdä jotain vieläkin energiatehokkaammin, luoda yhä paremmat sisäolosuhteet tai rakentaa aina vain älykkäämmin? Vastuullasi on myös huolehtia vastaanottoprosessin kehityksestä sekä soveltuvin osin meille erityisen tärkeistä asioista kuten työturvallisuudesta ja ympäristöstä. Tehtävän kautta pääset uppoutumaan syvälle menestyksekkään rakennusliikkeen toimintaan. Kasvava talotekniikka-yksikkömme toteuttaa hankkeita sekä omana tuotantona että projektinjohtourakointina. Tehtävänkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Suunnittelujohtaja Pellervo Matilainen (p. 040 833 8166, pellervo.matilainen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta rakennusautomaation parista työskentelemisestä (eduksi erityisesti suunnittelun, valvonnan tai urakoinnin tehtävät)
  • soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai DI)
  • analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoa
  • tarkkaa, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi