Talotekniikka-asiantuntija (LVIA, pääkaupunkiseutu)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 3.3.2021 Hae viimeistään 14.3.2021

 

Haemme LVIA-taustaista talotekniikka-asiantuntijaa Etelä-Suomen asuntorakentamisyksikköön Helsinkiin

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannanvanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut.

Mitä pääset tekemään?

Talotekniikka-asiantuntijana työskentelet monipuolisissa suunnittelun- ja tuotannonohjaus- sekä kehitystehtävissä Etelä-Suomen asuntorakentamisyksikössä. Toimit linkkinä rakentajien ja talotekniikkaurakoinnin välillä. Tuet työmaita LVIA-tuotantoon liittyvissä asioissa hankkeiden ensimetreiltä luovutukseen, minkä jälkeen osallistut myös takuutöiden valvontaan. Skanskan rakennuttamissa kohteissa osallistut hankkeen suunnittelunohjaukseen; Ohjaat, valvot ja kehität LVIA-suunnitelmia yhteistyössä muiden osapuolten kanssa. Tarkastat myös urakkakohteiden LVIA-suunnitelmat, etsien niin riskejä kuin mahdollisuuksiakin. Tarjoat teknistä tukea hankinnalle ja osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin.

Osallistut kehitystyöhön. Yhteistyössä muiden yksiköiden kanssa haet ja otat käyttöön uusia toimintatapoja ja ratkaisuja. Huolehdit, että hankkeidesi LVIA-työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Menestytkin tehtävässä, koska pystyt sekä kuuntelemaan ja ottamaan neuvoja vastaan, että tuomaan omat ajatuksesi ja ideasi rakentavasti esiin. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta urakoinnista, suunnittelusta ja/tai valvonnasta
  • LVI-alan koulutusta (AMK tai DI)
  • kykyä työskennellä vaihtelevasti itsenäisesti ja ryhmässä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja järjestelmällistä työskentelyotetta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana huipputiimiä sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 14.3.2021 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. Talotekniikkapäällikkö Arttu Sipilä (p. 040 680 6532, arttu.sipila@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: talotekniikka, urakointi, projektinjohto, insinööri, rakentaminen, energia, automaatio, auditointi, testaus, rakennusautomaatio

Key words: engineer, project manager, electrical engineering, project management, MEP, building services engineering, project management, electrical contracting, HVAC contracting, auditing, commissioning, construction, building

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi