Kokeile kuukausi maksutta

Talotekniikka-asiantuntija (sähkö)

Skanska
Sijainti Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 22.9.2022 Hae viimeistään 2.10.2022

Haemme sähköalan talotekniikka-asiantuntijaa Assi -projektiin Hämeenlinnaan

Assi on Hämeenlinnan Ahvenistoon rakennettava uusi keskussairaala. Maailman inhimillisimmäksi suunnitellussa sairaalassa hyödynnetään sähköisiä palveluita ja innovatiivista teknologiaa, mikä luo puitteet parhaalle mahdolliselle hoidolle. Hyvien kulkuyhteyksien varrelle valmistuva Assi tulee mahdollistamaan hämäläisen erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, sosiaalihuollon sekä yliopistosairaaloiden ja yksityisten palveluntuottajien yhteistyön.

Allianssitiimissämme sairaalaa suunnittelemassa on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri, Skanska, Sweco ja arkkitehtiyhteenliittymä Team Integrated. Yhdessä haluamme suunnitella ja rakentaa turvallisen, terveellisen ja toimivan rakennuksen, jonka käyttö-, huolto-, energia- ja elinkaarikustannuksiltaan taloudellinen. Hyödynnämme projektissa monipuolisesti tietomallipohjaista suunnittelua ja toteutuksen ohjausta, mistä esimerkki on projektitoimistosta löytyvä CAVE-tila. Tutustu Assin suunnitteluun ja rakentamiseen täällä.

Tehtävästä

Toimit Hämeenlinnan uuden Sairaalan (ASSI) kuuman sairaalan sähköurakan vastuuhenkilönä. Vastaat projektin Kuuman sairaalan (n. 34.000 brm2) sähköasennusten kokonaisvaltaisesta aikataulun seurannasta, suunnittelun laadusta/ohjauksesta, hankinnoista yhdessä hankintapäällikön kanssa sekä talouden ja aliurakoitsijoiden hallinnasta luovutusvaiheeseen saakka oman osa-alueen osaltasi yhdessä hankkeen talotekniikkatiimin kanssa. Tehtävänkuva muokkaantuu vahvuuksiesi perusteella.

Pidät projektin sähkötöihin liittyvät langat käsissäsi aina kohteen luovutukseen saakka. Kehitysvaiheessa ohjaat suunnittelua ja haet parhaita ratkaisuja tulevaa toteutusta ajatellen. Arvioit talotekniikkaan liittyvien suunnitelmien toteuttamiskelpoisuutta, varmistat niiden yhteensopivuuden kokonaisuuteen ja viet ne tuotantoon. Vertailet teknisiä toteutusvaihtoehtoja ja osallistut projektihankintoihin. Kohteen toteutusvaiheessa ohjaat aliurakoitsijoiden tekemistä ja huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta.

Edustat työsi kautta Skanskaa tilaajalle ja yhteistyökumppaneille. Teet tiivistä yhteistyötä hankkeen muiden talotekniikka-asiantuntijoiden ja -insinöörien kanssa sekä rakennuspuolen kollegoidan kanssa, ja yhdessä vastaatte siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja jatkossa avautuukin mahdollisuus tulla mukaan muille mielenkiintoisille toimitila- ja/tai asuntorakentamisen uudis- ja saneerauskohteille.

Tulosyksikön johtaja Markku Mäkinen (p. 0400 527 509, markku.makinen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • osaamista sähkötekniikasta (sähkövoimatekniikka)
  • vankkaa kokemusta vaativasta talotekniikkaurakoinnista, rakennuttamisesta, suunnittelusta ja/tai työmaavalvojan tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (teknikko, insinööri tai DI)
  • osaamista ja kykyä toimia erityyppisissä urakoissa hankkeen eri vaiheissa, projektikehityksestä toteutusvaiheeseen – sinulla on ylipäätään jo näyttöä suuremman kokoluokan urakkaprojektien vetämisestä.
  • kokemusta vaativien liike- ja toimitilarakennusten sekä rakennustyömailla toimimisen parista
  • hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • aktiivista ja yhteistyöhaluista asennetta
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ammattitaitoisessa ja kasvavassa organisaatiossa. Sinulla on mahdollisuus osallistua Skanskan liiketoiminnan kehittämiseen ja kehittää omaa osaamistasi Skanskan tukemana. Skanskan liiketoimintamallit, arvot ja etiikka tukevat kehittymistäsi ja töiden sujuvaa toteuttamista. Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi