Kokeile kuukausi maksutta

Talotekniikka- ja energia-asioiden ammattilainen

TVT Asunnot Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 31.3.2022 Hae viimeistään 24.4.2022

Toimintamme laajentuessa etsimme sinua talotekniikka- ja energia-asioiden ammattilainen

Erinomainen tilaisuus odottaa juuri sinua

Haluatko päästä vaikuttamaan oman työsi sisältöön? Haluatko olla mukana luomassa uusia käytänteitä ja prosesseja? Oletko alan rautainen ammattilainen, joka haluaa panostaa työhön täysillä – kuitenkin niin, että tärkeää laatuaikaa jää myös perheelle ja läheisille. Jos vastasit em. kysymyksiin kyllä, lue ihmeessä ilmoitusta eteenpäin, sillä tässä saattaa olla elämäsi työpaikka!

Työhösi kuuluu talotekniikkaan ja energiaan liittyvien asioiden suunnittelu, hallinta, ylläpito ja toteutus. Käytännön tasolla tämä tarkoittaa mm. muun organisaation ohjeistamista esim. hankintaohjeistuksen laatimisen muodossa, tekniikan ja palveluiden ostamista, energiavalintojen tekemistä sekä kulutusseurannan, kiinteistöautomaation, palo- ja muuhun turvallisuuteen liittyvän laitteiston, etäluettavien vesimittareiden ja sähköautojen latauspisteiden koordinointia ja valvontaa. Toimit läheisessä yhteistyössä sekä sisäisesti eri tiimiemme kanssa että ulkoisesti toimittajien ja viranomaisten kanssa. Tehtävä on uusi ja sitä voidaan räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Sopiva koulutustausta on vähintään AMK-tasoinen tutkinto esim. sähkö- ja automaatiotekniikasta, LVI-talotekniikasta tai energia- ja ympäristötekniikasta. Työkokemusta edellytetään vähintään muutama vuosi talotekniikan asiantuntijatehtävistä. Myös muu soveltuva tausta huomioidaan. Työssäsi sinulle on etua osto-osaamisesta, kokemuksesta useista erilaisista kiinteistötekniikan järjestelmistä sekä kokemuksesta hallinnoida useita erilaisia kiinteistöjä. Työ vaatii suunnitelmallisuutta sekä innostunutta ja oma-aloitteista otetta. Asioita on pöydällä paljon, jolloin on erityisen tärkeää viedä useita asioita samaan aikaan eteenpäin ja saada priorisoidut kohteet myös ajoissa maaliin. Nautit yhteistyöstä erilaisten ihmisten kanssa, mutta osaat tarvittaessa olla neuvottelupöydässä myös tiukka ja pitää kustannukset tiukasti näpeissäsi. Tarvitset työssäsi omaa autoa.

Merkityksellistä työtä hyvässä porukassa

TVT:llä on yli 200 kiinteistöä ja niissä yli 11 000 asuntoa. Uutta rakennetaan koko ajan. Tässä ympäristössä saat hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisesti ja mielenkiintoisia projekteja riittää varmasti. Meillä on asiantunteva ja mukava työyhteisö, jossa tutkitusti viihdytään todella hyvin. Jos lisäksi yhteiskunnallisesti vaikuttava työ on sinulle tärkeää, ovat arvomme linjassa kanssasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Lasse Lähdemäki, puh. 02 262 2096. Tavoitat hänet torstaina 7.4.2022 klo 8-9, tiistaina 19.4.2022 klo 11-12 tai keskiviikkona 20.4.2022 klo 15-16.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen täältä > löytyvän hakulinkin kautta viimeistään 24.4.2022.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi