Talotekniikkainsinööri

Kojamo Oyj
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 13.4.2021 Hae viimeistään 16.5.2021

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Haemme joukkoomme talotekniikkainsinööriä, joka haluaa päästä työssään vaikuttamaan parhaaseen asiakaskokemukseen taloteknisin ja älykotiratkaisuin sekä edistämään kiinteistöjen elinkaaritehokasta ja terveellistä käyttöä. Tässä tehtävässä ohjaat taloteknistä toteutusta uudis- ja korjausrakentamishankkeissamme, ja osallistut projekteihin suunnitteluohjauksesta alkaen.

Digitalisaation ja IoT:n jalkauttaminen kiinteistökantaamme on tärkeä osa työtäsi. Olet myös mukana kiinteistöjen päivittäisessä ylläpidossa talotekniikan osalta. Täältä pääset kurkistamaan millaisen älytekniikan parissa meillä esimerkiksi työskennellään ja täältä pääset lukemaan mahdollisen tulevan esihenkilösi ajatuksia energiatehokkuuden varmistamisesta.

Työskentelet talotekniikkatiimissä osana 10 hengen vireää Kiinteistöpalvelut-yksikköämme. Teemme töitä positiivisella sykkeellä ja rautaisella asiantuntemuksella hurttia huumoria unohtamatta. Liikut tehtävässä luonnollisesti paljon kohteillamme, mutta tukikohtasi sijaitsee pääkonttorillamme Mannerheimintien varrella. Pandemia-aikana työskentely onnistuu kotitoimistolta käsin.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi kannustavassa työympäristössä. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Innostavan ilmapiirin lisäksi työtäsi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay-palkkaluokka 16).

Olemme tunnettuja dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on DNA:ssamme. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana: Kojamo.fi/tyopaikka.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • Reipas, ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen ote tekemiseen
  • Sopiva koulutustausta esim. talotekniikka-/LVI-insinööri
  • Kokemusta nykyaikaisisten asuinkerrostalojen talotekniikasta
  • Energiatodistusten laatijapätevyys ja kokemusta niiden laadinnasta
  • Halu oppia uutta sekä kehittää omaa ja yksikön toimintaa vahvana tiimipelurina
  • Voimassa oleva ajokortti ja kulkuneuvo kohteille liikkumiseen

Hae tehtävää 16.5.2021 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Jos haluat tietää lisää talotekniikkainsinöörin tehtävästä, yksikön johtaja Pasi Kujansuu antaa sinulle mielellään sähköpostitse lisätietoja: pasi.kujansuu@kojamo.fi.

Hae tehtävää tästä >

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi