Talotekniikkainsinööri (LV, talotekniikkaurakointi)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 3.3.2021 Hae viimeistään 14.3.2021

 

Haemme LV-taustaista talotekniikkainsinööriä talotekniikkaurakointiin pääkaupunkiseudulle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut. Lähelle, Helsingin Jätkäsaareen rakennamme uuden micro living -konseptin mukaisen studiohotellin. Music Tower -niminen rakennus tarjoaa lyhyt- ja pitkäaikaista majoitusta loft-henkisissä tiloissa.

Mitä pääset tekemään?

Talotekniikkainsinöörinä vastaat nimetyistä LV-urakoista. Vastaat LV-töiden aikataulusta, resurssien hallinnasta ja tuloksesta yhdessä hankkeen muiden talotekniikkainsinöörien ja -asiantuntijoiden sekä rakentajien kanssa. Huolehdit projektien teknisestä ja taloudellisesta toteutuksesta, ja tehtäviisi kuuluu esimerkiksi teknisten toteutusvaihtoehtojen vertailu, projektihankinnat sekä työmaa- ja urakoitsijakokouksiin osallistuminen. Huolehdit omien työtekijöiden asennustöiden sujumisesta ja laadunvalvonnasta. Omaperustaisissa asuin- ja toimitilahankkeissa pääset myös vaikuttamaan suunnitteluratkaisuihin ja tuotevalintoihin.

Tarjoamme kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Jatkossa työskentelet asunto- ja toimitilarakentamisen uudis- ja saneerauskohteilla pääkaupunkiseudulla. Talotekniikka-yksikkömme toteuttaa hankkeita sekä omana tuotantona että projektinjohtourakointina; Näissä tehtävissä työskentelet ensisijaisesti oman tuotannon parissa omien asentajiemme kanssa. Huolehdit osaltasi, että kulloisenkin projektien talotekniikkatyöt toteutetaan turvallisesti, laadukkaasti ja ympäristöystävällisesti. Vastaat myös omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Monipuolisten ja vastuullisten tehtävien lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja saada äänesi kuuluviin.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. AMK insinööri)
  • riittävää suomen kielen taitoa
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 14.3.2021 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. Osastopäällikkö Veikko Heikkilä (p. 050 326 0570, veikko.heikkila@skanska.fi) ja tulosyksikön johtaja Susanna Halkosaari (p. 050 563 2300, susanna.halkosaari@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: talotekniikka, projektinhoito, projektinjohto, urakointi, rakentaminen

Key words: MEP specialist, building services engineering, project management, contracting, HVAC contracting, mechanical, electrical, plumbing

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi