Talotekniikkainsinööri (LVI)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 13.8.2020 Hae viimeistään 30.8.2020

Haemme talotekniikkainsinööriä (LVI) urakointiin pääkaupunkiseudulle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Toteutamme esimerkiksi harvinaislaatuisen uudistusprojektin, kun kunnostamme Yleisradionkin käytössä olleesta entisestä toimistorakennuksesta korkeatasoisia koteja ja liiketilaa yhdessä rakentavien yksiköidemme kanssa.

Mitä pääset tekemään?

Talotekniikkainsinöörinä työskentelet asunto- ja toimitilarakentamisen uudis- ja saneerauskohteilla pääkaupunkiseudulla, esimerkiksi Kesäkatu-hankkeella. Varmistat projektien talotekniikkatöiden turvallisen ja laadukkaan toteutuksen, vastaten aikataulusta, resurssien hallinnasta ja tuloksesta. Toimit asentajien operatiivisena esimiehenä ja ohjaat alihankkijoita. Huolehdit projektien teknisestä ja taloudellisesta toteutuksesta, ja tehtäviisi kuuluu esimerkiksi teknisten toteutusvaihtoehtojen vertailu, projektihankinnat sekä työmaa- ja urakoitsijakokouksiin osallistuminen. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme.

Talotekniikka-yksikkömme toteuttaa hankkeita sekä omana tuotantona että projektinjohtourakointina: Tässä tehtävässä työskentelet ensisijaisesti oman tuotannon parissa omien asentajiemme kanssa. Älä kuitenkaan jätä hakematta, vaikka toivoisit työskenteleväsi projektinjohtourakoinnissa, sillä myös siellä on mahdollisuuksia. LV-urakoinnilla on vakaa ja aktiivinen työkanta, joten toivomme sinun voivan siirtyä tähän tehtävään mahdollisimman pian. Tarjoamme kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Mitä toivomme sinulta?

– soveltuvaa koulutusta (esim. LVI-insinööri tai -teknikko)
– aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
– riittävää suomen kielen taitoa
– asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
– järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
– aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.8.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Tulosyksikön johtaja Susanna Halkosaari (p. 050 563 2300, susanna.halkosaari@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: talotekniikka, projektinhoito, projektinjohto, urakointi, rakentaminen
Key words: MEP specialist, building services engineering, project management, contracting, HVAC contracting, mechanical, electrical, plumbing

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi